Vallaliste pidu Klubis TeaterFoto: Rene Lutterus
Inimesed
15. jaanuar 2019, 15:42

KUUM PEOGALERII | Vallalised mürgeldasid nii, et maa oli must! (2)

Nädalavahetusel võis möödunud aasta suhtemured unustada ja tähistada uue aja algust, sest Klubis Teater ootas kõiki aasta esimene suur VALLALISTE PIDU! Öö, mida oli pikisilmi oodatud.

Klubi Teater oli sel õhtul puupüsti täis rõõmsaid ja uudishimulikke pidulisi kel eesmärk ühine - lisada 2019. aasta algusesse veidi põnevust, adrenaliini ja kvaliteetset meelelahutust. 

Piduliste meelt oli sel ööl lahutamas staartrummar otse Riiast, kes vallutas vallaliste südamed sekunditega. Nii muutus artisti sooloesinemine ühisettevõtmiseks, pakkudes võrratuid emotsioone nii esinejale, kui külalistele.

Piduliste hea tuju eest kandsid hoolt ka kaunid Hõbeda neiud. Üheskoos pakuti silmailu lettidel, lavadel ja tantsuplatsil.

Vaata pilte!

Aga kui sina jäid suurest vallaliste ööst ilma, siis ole mureta - järgmine suurkogunemine toimub juba Valentinipäeva paiku!

Juba sel reedel on Klubis Teater aga taas oodata midagi äärmiselt hulljulget - 18. jaanuaril astutakse läbi ajaloo kuulsaimast ja salajaseimast ööklubist STUDIO 54, sest uhiuus pidude sari Stuudio 54 toob külalisteni kinnise, glamuurse ja vabameelse öö, mida siinmail varem pole nähtud.