Kerdo MölderFoto: Aldo Luud
Inimesed
14. jaanuar 2019, 18:54

KARM VÄRK! Ansambli Respekt solist Kerdo Mölder ähvardab Katrin Lusti ämbritäie vedela p*saga üle valada (80)

Kuigi “Kuuuurija” on praegu puhkusel, ei ole skandaalid selle saatejuhi Katrin Lusti ümber vaibunud. Nimelt toimetab Lust aktiivselt “Kuuuurija” veebilehel, kus ta avaldas ansambli Respekt kohta uudise, milles väidab, et ansambel saadab ajakirjandusele valeinfot. 

Lustile saatis üks noormees pildid vestlusest “Respekti” liikme Kerdo Mölderiga, milles räägitakse sellest, kuidas too noormees peaks saatma meediaväljaannetele nagu Õhtuleht või Delfi fabritseeritud uudise selle kohta, et Mölder purjus peaga esineb ja isegi narkootikume tarbib. 

Vaata kuvatõmmiseid vestlusest “Kuuuurija” veebist. 

Lust nendib, et üritas Möldriga nädalaid ühendust saada, kuid tulutult. Kui Lust ülalnimetatud loo “Kuuuurija” veebi üles pani, kargas Mölder Lustile kraesse. 

“Palju õnne Sulle, Lusti Katrin – läksidki õnge! Selle nimi on turustamise kõrgeim pilotaaž, ehk "topeltmäng".

Kurb ei tasu Lustil kindlasti veel olla, sest kurvaks alles läheb... soovitan Sul ka aktiivsemalt oma seljatagust jälgida, sest ämbritäis vedelat p*ska võib Sulle kraesse lennata ka kõige ootamatumal hetkel – meie mäng ei ole veel lõppenud.

Aitäh Sulle, noormees, suurepärase, mitmeaastase koostöö eest – lõpuks kandis töö ka vilja – P*sasöödik Lust neelas s*ta alla!

Oleks tahtnud seda Lustile isiklikult öelda, aga "MA JU EI VASTA”!” kirjutas Mölder Lustile.

Refereeritud artikli täisteksti loe "Kuuuurija" veebist!