Merle PalmisteFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
14. jaanuar 2019, 11:00

Etenduse ära unustanud Merle Palmiste: „See on tõeline näitleja õudusunenägu.“ (45)

Eile õhtul jäi Draamateatris ära etendus „Tunnike rahu”, sest tükis mängima pidanud Merle Palmise ei ilmunud kohale. Näitlejanna vabandab publiku ees ning lubab edaspidi hoolsam olla.

Etendus "Tunnike rahu" jäi ootamatult pühapäeva õhtul ära. Saalitäie publiku ette tuli kümme minutit pärast etenduse viibinud algust teatripersonal, kes palus külalistel veel ca. 15 minutit oodata. "Inimesed tulid õigel ajal saali tagasi ja siis tuli lavastaja Robert Annus, kes muidugi väga vabandas, aga ütles, et jah, etendus jääb ära," rääkis lugeja Õhtulehele.

Annuse sõnul oli päeval Merle Palmiste veel proovis olnud ja valmistub hetkel ka teiseks suureks rolliks, aga nüüd olevat teadmata kadunud. "Isegi kodust olla jõutud juba otsida, aga ei midagi," kirjeldas lugeja kuuldut.

Draamateatri turundusjuht Tanel Tomson kinnitas pühapäeva õhtul, et tõepoolest jäi Merle puudumise tõttu etendus ära, kuid midagi hullu temaga juhtunud ei ole. "Juhtus üks kurb inimlik eksitus – näitlejanna oli natuke valesti üles märkinud oma etendused märkmikusse ja kurval kokkusattumusel jätnud ka telefoni hääletu peale. Sellepärast teda kätte ei saadudki õigel ajal."

"Palun publiku ees väga vabandust. Minuga pole midagi sellist varem juhtunud - see on tõeline näitleja õudusunenägu," ütles Merle Palmiste Kroonikale.

Merle toonitab, et nüüd ta on aga edaspidi väga-väga hoolas ja on juba täna vaadanud mitu korda kõik oma asjad üle.

Eksimine on aga inimlik ja Merle sõnul on viimasel ajal olnud ka suur pinge ühe teise etenduse peaproovide tõttu. Küll aga rõhutas ta, et kindlasti ei juhtunud eilne apsakas seetõttu, et ta oleks olnud purjus või depressioonis – midagi hullu näitlejannaga juhtunud pole.

(Refereeritud artiklit loe Kroonikast)