Merle PalmisteFoto: Stanislav Moškov
Teater
13. jaanuar 2019, 20:01

Draamateatris jäi etendus ootamatult ära, kuna Merle Palmiste ei ilmunud kohale (60)

Õhtulehe lugeja läks täna Draamateatrisse vaatama etendust "Tunnike rahu", mis jäi aga ootamatult ära, kuna tükis mängima pidanud Merle Palmiste ei tulnud kohale.

Saalitäie publiku ette tuli kümme minutit pärast etenduse viibinud algust teatripersonal, kes palus külalistel veel ca. 15 minutit oodata. "Inimesed tulid õigel ajal saali tagasi ja siis tuli lavastaja Robert Annus, kes muidugi väga vabandas, aga ütles, et jah, etendus jääb ära," rääkis lugeja.

Annuse sõnul oli päeval Merle Palmiste veel proovis olnud ja valmistub hetkel ka teiseks suureks rolliks, aga nüüd olevat teadmata kadunud. "Isegi kodust olla jõutud juba otsida, aga ei midagi," kirjeldas lugeja kuuldut.

"Piletid lubati kenasti kahe nädala jooksul tagasi osta või ümber vahetada ja see polegi mingi mure. Keegi ei tundunud pahane olevat, lihtsalt on mure Merle pärast, et kuhu ta siis niimoodi kadus."

Draamateatri turundusjuht Tanel Tomson kinnitas, et tõepoolest jäi Merle puudumise tõttu etendus ära, kuid midagi hullu temaga juhtunud ei ole. "Juhtus üks kurb inimlik eksitus – näitlejanna oli natuke valesti üles märkinud oma etendused märkmikusse ja kurval kokkusattumusel jätnud ka telefoni hääletu peale. Sellepärast teda kätte ei saadudki õigel ajal."

"Kahetsusväärne inimlik eksitus. Draamateater vabandab oma külastajate ees!" ütles Tomson.