Kate Middleton ja Meghan MarkleFoto: PA/ Scanpix
Inimesed
13. jaanuar 2019, 16:02

Räägib enese eest: Kate Middleton Meghanit ja prints Harryt oma 37. sünnipäevale ei kutsunud (7)

Prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle prints Williami abikaasa Kate Middletoni sünnipäevale kutsutud ei olnud, mis tõestab jällegi, et kahe hertsoginna vahel on suhted pingelised.

Kate tähistas oma 37. sünnipäeva lähedastega ja abikaasa Williamiga eelmisel pühapäeval, kuid Harry ja Meghan sellest osa ei võtnud. Peol osalesid paljud Kate’i lähedased sõbrad. Sussexi hertsogi ja hertsoginna puudumine peolt tõstatas jällegi küsimuse, kas tõesti ei saa kuninglike vendade abikaasad omavahel läbi.

Ajakirjaniku Carole Malone sõnul on Kate ja Meghan täiesti erinevad, ka oma elustiililt ja põhimõtetelt: Kate on traditsiooniline inglane, kes käis erakoolis, ta pole olnud kunagi selline feminist nagu Meghan ning ta ei võta avalikult sõna. Meghan teisalt on aga väga sõnakas, kes tuleb teisest perekonnast. 

Spekuleeritakse, et Kate, ei kutsunud Williamit ja Meghanit sünnipäevapeole kartuses, et Meghan haarab tema tähtsal päeval kogu tähelepanu endale. Kuulduste järgi pidavat aga naised omavahelisi probleeme lahendama: jõulude ajal olevat nad isegi koos lauamänge mänginud ja omavahel vabalt suhelnud. 

Pinged naiste vahel olevat alanud Meghani ja Harry pulmapäeval, kui Meghan esitas karme nõudmiseid printsess Charlotte’i kleidile, mis Kate’i pisaraid valama pani. Kuuldused tülist kinnitasid kanda veelgi enam siis, kui Meghan ja Harry teatasid, et nad ei koli Kate’i ja Williami kõrvalkorterisse.

Prints Charles ja kuninganna Elizabeth on selge sõnaga märku andnud, et ükskõik mis tülid naiste vahel on, tuleb see avalikkuse eest varjul hoida.