Kuvatõmmis videost.
Müstika
12. jaanuar 2019, 09:58

Video võib olla häiriva sisuga!

Vastasele tampooni suhu toppinud sõumaadleja: mõtlesin, et see oleks naljakas (3)

Maailm on üks kummaline paik. 2018. aasta detsembris tõestas seda ka sõumaadleja Priscilla Kelly, kes tuhandete inimeste vihatuimaks inimeseks tõusis. 

Kusjuures ei pidanud vahepeal ka WWE sarjas wrestling'uga tegelenud naine selleks mitte midagi erilist tegema. Ta lihtsalt võttis Los Angeleses toimunud Suburban Fight Pro Wrestling ürituse raames ühe matši käigus püksist välja tampooni ning surus selle oma vastasele suhu.

Nagu arvata võite, asus sotsiaalmeedia naist pärast säärast tegu korralikult rappima. Kelly ise ei lase kriitikalaviinil ennast häirida. 

"Meedia tähelepanu pole mulle uus – ma osalesin kõigest 14aastaselt juba telesõus ning langesin ka seal kriitika osaliseks," sõnas ta intervjuus The Shining Wizardsile. 

"Ma isegi ei mõelnud selle peale, et "oh, ma tahan nüüd maailma šokeerida". Ma mõtlesin lihtsalt, et see oleks naljakas. See idee oli mul kuklas tiksunud juba kuid. Ma lihtsalt ootasin õiget kohta, et seda kasutada. 

Kui sa osaled sellistel üritustel, siis sa ei tea, kas seal on kaameraid. Sa ei mõtle sellele, kas sind filmitakse ning kas see postitatakse internetti. Olen osalenud mitmetel üritustel, kus ükski minu trikk kunagi päevavalgust pole näinud. See, mis ma tegin, oli lihtsalt üks trikk. Selle taga polnud mingit erilist õelust ning minu arvates on see kõige tähtsam."