Kristjan Jõekalda Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
11. jaanuar 2019, 19:58

Kristjan Jõekalda pärast Kanal 2-st kinga saamist: mõtlesin, et televisiooniga on nüüd kõik (48)

Täna käisid "Seitsmestes uudistes" külas TV3-e kolinud teleduo Kristjan Jõekalda ja Teet Margna. Lühidalt rääkisid mehed ka sellest, mida mõtlesid ja tegid pärast Kanal 2-st lahkumist.

Meestelt uuriti, kas neil tuli pärast Kanal 2-st välja viskamist ka mõttesse, et nüüd võib televisiooniga olla kõik. “Mina sellise asja peale ei jõudnud mõelda kordagi,” tunnistab Margna.

“Mina kogu aeg mõtlesin, et nüüd on läbi, kõik. Aga mis see minu mõtlemine aitab, mul olid kodus suured probleemid sellega, et abikaasa vaatas mulle otsa ja küsis, mis nüüd edasi?” tõdeb Kristjan endale omases huumorivõtmes.

“Kui oled mingi alaga tegelenud 25 aastat ja mitte kõige kehvemini, siis ausalt öeldes ei oska kaugemale mõelda siit küll enam,” lisab Margna.

Jõekalda sõnul hakkas ta seetõttu juba uutele ettevõtmistele mõtlema. “Ma mõtlesin hakata välja andma mingisugust sorti alkohoolset jooki oma nime alt. Näiteks Jõekalda hommikunaps kõlaks hästi. Ei ole jõudnud nii kaugele, töö tuli peale. Teet ükspäev oli kribinal-krabinal ukse taga ütles, et aja ennast voodist üles, pese nägu puhtaks ja hakkame jälle otsast peale. Mitte midagi ei jäänud üle, kõik minu suured plaanid on läinud,” naljatles ta.