Tele
11. jaanuar 2019, 19:35

TV3 VIDEO | Gripp murdis muusik Ewert Sundja haiglavoodisse: suhtuge haigusnähtudesse tõsiselt! (4)

Gripihooaeg on jõudu kogumas ning murdnud haiglavoodisse ka muidu täiselujõus mehepoegi. "Seitsmestega" jagas oma hirmutavat kogemust menulaulja Ewert Sundja, kes sai gripiga ka tüsistuse kahepoolse kopsupõletiku näol ning pidi tõve pärast edasi lükkama ka uue plaadi kontsertturnee.

Ewert and the Two Dragonsil pidi olema täna ja homme kontsert Tartus, kuid need lükkas bänd edasi. "Seitsmesed" käisid lauljaga kohtumas polikliinikus, kus mees käis järjekordset kopsuröntgenit tegemas - gripp murdis tema ja ta pere jõulude paiku.

"Ma suutsin gripile lisaks saada kahepoolse kopsupõletiku ja see oli ka põhjus, miks mind lõpuks hospitaliseeriti," ütles Ewert. "Eks ma proovisin vapper olla, kuna nii lapsed kui abikaasa olid haiged."

Pärast kolmandat päeva ligi 40kraadist palavikku tundis Ewert, et enam ei jaksa ning vaja on tõhusamat ravi.

"Pärast jõule mõistsin, et ma ei saa enam päris hästi aru, mis ümberringi toimub. Kriitiline piir jõudis kätte. Siis tuli kiirabi ja viis ära. Siis hakkas muidugi ka kohe paremaks minema," meenutas laulja.

Ewert arvab, et järgmisel sügisel vaktsineerivad nad end perekondlikult ära. "Jube tüütu oli ikka. Ei tahaks seda uuesti läbi elada," tunnistas ta.

Vaata lähemalt TV3 videost!