Johnny DeppFoto: AP/Scanpix
Inimesed
12. jaanuar 2019, 12:00

Depp leppis teda uimastipruukimises süüdistanud ihukaitsjatega ära

Johnny Depp on FemaleFirsti teatel jõudnud kohtuvälisele kokkuleppele oma endiste ihukaitsjatega, kes süüdistasid teda ebaterve töökeskkonna tekitamises. 

Eugene Arreola ja Miguel Sanchez kaebasid superstaari kevadel kohtusse. Neil oli Deppile mitmeid süüdistusi alustades töösuhte ebaõiglasest lõpetamisest ja palga maksmatajätmisest kuni mürgise tööõhkkonna tekitamiseni.

Mehed väitsid, et nad olid tihtipeale pidanud tegema enamat, kui turvamehe amet ette näeb - nimelt klaarima Deppi uimastisõltuvusest tekkinud probleeme. Nende sõnul pidid nad korduvalt juhtima sõidukeid, milles leidus uimasteid, ning pühkima avalikes kohtades näitleja näolt uimastijälgi. Veel kurtsid nad, et pidid kärutama Deppi alaealisi võsukesi. Ületundide tegemise eest jäi tasu saamata, Depp polevat võimaldanud turvameestele ka söögi- ja puhkepause.

Jaanuari algul teatasid ihukaitsjad Los Angelese kohtusse antud pabereis, et nad on jõudnud Deppiga lahenduseni. Pole teada, kas 55aastane Depp pidi hagist pääsemiseks kukrut kergendama.