JonBenét RamseyFoto: VIDA PRESS
Inimesed
11. jaanuar 2019, 12:30

Lapsmiss JonBenét Ramsey tapja on viimaks ometi leitud?! (3)

Daily Maili teatel võib viimaks lahenduse leida 22 aasta tagune mõrvamüsteerium. 54aastane pedofiil tunnistab, et just tema tappis kuueaastase lapsmissi JonBenét Ramsey.

Gary Oliva kannab parajasti Colorado vanglas kümneaastast karistust lapspornograafia eest, kuid teda on kahtlustatud Ramsey mõrvas 26. detsembril 1996. Daily Maili käsutuses on kirjad, kus Oliva tunnistab lapsmissi tapmise üles. See olnud õnnetus.

„Ma pole kedagi eales armastanud, nagu ma teda armastasin. Ja ometi lasin tal käest libiseda ja tema pea purunes ja ma vaatasin, kuidas ta suri. See oli õnnetus. Palun uskuge mind,“ kirjutab tuntud pedofiil, kes kunagi istus trellide taga oma ema kägistamiskatse eest.

Lehe andmeil saatis Oliva kirjad oma endisele keskkoolikaaslasele Michael Vailile. 

JonBenét Ramsey surnukeha leiti tema kodumajast. Tüdrukut oli pekstud ja kägistatud, tema käed olid kinni seotud ja suud kattis isoleerpael. Lapse tapmises kahtlustati nii tema vanemaid John ja Patsy Ramseyt kui ka vanemat venda, kes oli toona üheksa-aastane. Kuid nende võimalik süü ei leidnud tõestust. Võigas juhtum on tänini lahendamata.

Vail oli enda sõnul 22 aastat kahtlustanud, et lapsmissi surmaga on seotud Oliva. Nüüd on tema arvates  kindlad asitõendid olemas. 

Kohaliku politseijaoskonna esindaja kinnitas Daily Mailile, et politsei on uuest infost teadlik ning uurib Oliva võimalikku osalust lapsmissi surmas.