Endised Destiny's Childi tähed 2007. aastal. Pildil on Beyoncé Knowlesist paremal Kelly Rowland, vasakul Michelle Williams. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. jaanuar 2019, 10:00

Beyoncé ema käis tütrega WC-s kaasas, kui too R. Kellyga koostööd tegi

Kui Beyoncé Knowlesi neidudetrio Destiny's Child 1990. aastatel R. Kellyga koostööd tegi, kandsid Beyoncé vanemad hoolt, et teismelised lauljatarid R&B-staariga üksi ei jääks.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mathew Knowles, Ph.D (@mrmathewknowles) on

Mathew Knowles, kes tegutses 2011. aastani oma tütre Beyoncé mänedžerina, paljastas värskes intervjuus, et 1999. aasta debüütplaati tehes oli Destiny's Childil kavas ka ühislaul R. Kellyga. Mathew ütleb, et pani ise laulule veto, kuna see tundus talle kehv. Kuid ta lisas, et oma rolli mängis ka Kelly renomee. Staaril oli olnud armusuhe oma 15aastase protežee Aaliyah'ga ning ta oli tüdrukuga koguni abiellunud. "Oli aasta 1998 ja need jutud juba ringlesid," seletab Mathew.

2002. aastal esitati Kellyle süüdistus seksivideo väntamises 14aastase tüdrukuga, kuid ta pääses puhta nahaga. Sellest ja mitmetest teistest šokeerivatest episoodidest räägitakse värskes kuueosalises doksarjas "Surviving R. Kelly."

Papa Knowles kinnitab Metro intervjuus, et tema ja eksabikaasa Tina hoidsid Destiny's Childi neidudel, kes toona olid 15-16aastased, valvsalt silma peal. "R. Kellyga oli see häda, et ta armastas salvestada hilisõhtul, kesköö paiku. Ja tema stuudios oli ühes ruumis salvestusstuudio, aga kõrval oli klubi, kus tantsis 40-50 inimest." Tüdrukute heaolu tagamiseks saatis Tina Knowles neid koguni WC-s. "Nad ei lahkunud meie pilgu alt."