Bam MargeraFoto: ADMEDIA/SIPA/Scanpix
Inimesed
11. jaanuar 2019, 09:30

SÕBRAD JA FÄNNID MURES: „Jackassi“ täht lahkus päevapealt viinaravilt

Mis küll mõlgub "Jackassi" staari Bam Margera peas? Järjekordselt jooma kukkunud möllumees läks võõrutusravile, kuid lahkus kliinikust juba mõned päevad hiljem.

TMZ.comi andmeil valutavad Margera pärast südant nii "Jackassi" teised liikmed kui ka fännid. Sarjakaaslane ja südamesõber Brandon Novak on kurtnud, et pole Bamiga sestsaadik, kui too kliinikust lahkus, ühendust saanud. Ta kardab, et aastase pisipoja isal on surmamõtted. Just Novak oli see, kes koos Bami pereliikmetega möllumehe aasta lõpus fakti ette seadis: nüüd on vaja ravile minna. 

 
 
 
View this post on Instagram

The truth 1 of 8

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Margera ise avaldas pärast ravi poolelijätmist Instagramis käsitsi kirjutatud oopuse, kus juurdles oma elu ja tunnete üle. Bam kirjutas oma 1,8 miljonile fännile, et mõistis viiendal ravipäeval: ta hakkab jooma siis, kui tal on igav. "No ravil olles on mul 50% ajast igav, siis ma saingi aru, et kui igavus peale tuleb ja alkoholi käepärast pole, muutun ma põrgulikult loovaks, minus plahvatavad head mõtted, ma teen palju rohkem trenni, rulasõitu, joogat, matkamist, rattasõitu. Sest mulle ei meeldi paigal istuda! (KUI MA JUST PURJUS POLE.)" 

Margera kinnitab, et pulbitseb elujõust ja uutest plaanidest.