Teeme proovi. Jätame selle kuulsusejanus tibi artiklid edaspidi kommimata ja klikkimata. Äkki pääseb sellest näost. Luban, et olen esimene, kes pärast seda kommi enam ühelegi seda nime kandvat artikklit ei klikka.
Miks küll arvete, et Evelin ise ennast ajakirjandusse pakub. Ajakirjandus ikka Evelini kui tuntud inimese tegemistest huvitatud, mitte vastupidi.
Teie võite teha mida iganes, aga puudub avalikkuse huvi. Seega ärge kadetsege pigem tehke siis ise oma retseptidest voldik kui väga soov on neid teistega jagada.
Õhtulehe lugejale - kui sa oled ajakirja kolumnist, siis ei saa mitte kuidagi ajakirjandusse mitte tikkuda. Eks sina ela rahulikult oma elu, ära kadetse!
Valgustab jah pimeduses olevat Eesti rahvast: kuidas riiki juhtida, kuidas süüa, kuidas suudelda, kuidas ujuda jne. Tore et meil selline suur eeskuju ikka olemas on ...
küll õpetab, küll õpetab, kõik vajavad tema õpetusi sest ta teab kõike, kõike, eriti kuri tikkus keelele ärma talus teistega suheldes. homme uued õpetused, mingu tribüünile ja igal hommikul hüüdku õpetusi
kommentaaridest selgub,et seda retsepti ei viitsitud mõni isegi läbi lugeda.Evelyn,tehke oma kirjutistest järeldus.Seda õpetust teavad juba sajaaastasedki,ei midagi uut!
Aitä,Evelyn! Teadmiseks retseptiandjale,et ka meie,kõik ülejäänud eesti perenaised,omame hulgaliselt retsepte,kuid ajakirjandusse pildi peale ei tüki. Soovitus: palun teha oma erilistest retseptidest voldik ja eksponeerida seda oma restoranis.
KOMMENTAARID (26)