Endalegi üllatuseks võin tõdeda, et ükski kolmest jahu-munapaneeringus kalafileest praadides katki ei lähe ja tulemus näeb koduperenaise kohta päris kaubanduslik välja.Foto: Kersti Eero
Kersti Eero 12. jaanuar 2019 09:00
Selleks, et teha kindlaks, kui palju sügavkülmutatud kala sulatades kaalus kaotab, ostan paki Vaikse ookeani merluusi, mintaid ja lesta. Kõik kolm kastejänest kinnitavad, et kalakotil märgitud kogust uskuda ei tasu. 

Selleks, et teha kindlaks, kui palju sügavkülmutatud kala sulatades kaalus kaotab, ostan paki Vaikse ookeani merluusi, mintaid ja lesta. Kõik kolm kastejänest kinnitavad, et kalakotil märgitud kogust uskuda ei tasu. 

Parim viis sügavkülmutatud kala sulatamiseks olevat panna see kilekotti, sulgeda kott õhukindlalt ja tõsta külma vette. Kauss vee ja kalaga jääb toatemperatuurile. Kuna vesi juhib soojust paremini kui õhk, sulab kala seal kiiremini kui külmkapiriiulil. Pealegi hoiab kilekott ära bakterite paljunemise. 

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99