Olivia Newton-John 2018. aasta jaanuaris. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
10. jaanuar 2019, 09:39

Insaider jagas uut infot „Grease'i“ tähe tervisliku seisundi kohta

Hiljuti levisid kuuldused, et Olivia Newton-John vaagub pärast ränka vähiravi hinge. „Grease'i“ tähel olla elada jäänud vaid mõned nädalad. 

Austraalia näitleja ja laulja (70) teatas 2017. aastal, et kunagine rinnavähk on tagasi. Siirded on välja löönud ristluudes. Aasta lõpus väitis mitu väljaannet, et Olivia on surmasuus. Arstid olevat talle ennustanud eluiga enam mitte kuudeks, vaid üksnes nädalateks. Radar Online'i teatel peab Newton-John, hambad ristis, vastu vaid selleks, et oma tütre pulmad ära näha.

Seepeale avaldas Newton-John videoklipi, kus ta eitas naerdes kuuldusi peatsest surmast. Fännid said julgust juurde - Olivia nägi suurepärane välja.

Nüüd räägib keegi insaider ajakirjale People, et Olivial läheb tõepoolest hästi. Staar on vähiravist taastumas. Newton-John on lisaks tavameditsiinile võtnud abiks holistilise tervendamise meetodid. Ta on ammu kinnitanud, et tema parima enesetunde tagatiseks on ravimtaimed ja kanepiõli.

„See mängib Olivia ravis ja tervenemises tähtsat rolli,“ ütleb People'i allikas. „Suur teene selles, et ta nii hea välja näeb ja end nii hästi tunneb, on holistiline ravi. Olivia on alati toonitanud keha, vaimu ja hinge tervendamist.“

Insaideri sõnul võttis Newton-John pärast hiljutisi Californias tehtud raviprotseduure kosumiseks aja maha. Kulus paar kuud, et ta uuesti jaksu tagasi saaks. „Ta jätkab pidevalt ravi, aga tal läheb hästi.“

See on Newton-Johnil juba kolmas kord vähiga võidelda. Mõne arsti sõnul pole täielikku tervenemist loota, kuid haigust saab raviga kontrolli all hoida, märgib People.