Foto: Henning Kaiser / Vida Press
Saund
9. jaanuar 2019, 19:41

Lenna vihjas, et Vanilla Ninja teeb comeback'i? (21)

Legendaarne tüdrukutebänd Vanilla Ninja on paljude poolt ammu taga igatsetud ning rahvas ikka loodab, et ehk tuleb bänd kunagi taas kokku. Lenna vihjas kolmapäeval Elmari raadioeetris, et nii võib tõesti minna!

Lenna rääkis Elmari raadios oma uuest plaadist, kuid ka tulevikuplaanidest. Muuhulgas ütles ta järgmist: “Eks ole näha kuhu meid muusika viib nii üksi kui bändiga, samas on mul ka üks teine bänd minevikust, mis ehk natukese aja pärast võib-olla hakkab ennast näitama. Välismaa lavad on meile kõigile kättesaadavad tegelikult. Unistan suurtest ja uutest lavadest.”

Võib eeldada, et “teine bänd minevikust”, mida Lenna mainis, on justnimelt Vanilla Ninja. 

Eelmise aasta 1. aprillil käisid Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis-Milder saates “Hommik Anuga”, kus rääkisid, et kätte on jõudnud lõpuks see aeg, kus nad tunnevad, et võiks Vanilla Ninjale taas elu sisse puhuda. Naised lubasid bändiga suvel tuuritama minna ja hakata uut plaati ette valmistama. Fännide pettumuseks oli tegu aprillinaljaga. 

Kui novembris parodeeris Tanel Padar saates “Su nägu kõlab tuttavalt” Vanilla Ninjat, jagasid temaga lavalaudu ka Lenna ja Piret. Naised mainisid ka siis, et Vanilla Ninja taasühinemine pole sugugi välistatud. Seekord polnud tegu naljaga.

Lisaks on plaaniga nõus Vanilla Ninja rahva ette toonud muusikaprodutsent Sven Lõhmus. "Why not? Muidugi võiks. Kui nad on sellega päri, et tahavad seda teha, siis mina võin ju aidata," kiitis Lõhmus Pireti ja Lenna plaani takka, arvates, et publikut bändile võiks jaguda ka nüüd, kaksteist aastat hiljem.