Edvin PetrovFoto: Erki Parnaku
Inimesed
9. jaanuar 2019, 19:54

VIDEO | Uus Patune Pool? Edvin Petrovil Sünne asemel uus kaaslaulja: mõte koostööks tekkis juba 2017. aasta lõpus (108)

Edvin Petrov, kes oli Patuse Poole üks liikmetest, on leidnud enda kõrvale uue kauni naise, kellega koos muusikat teha. Naine sarnaneb aga väga Sünne Valtrile, kellega koos Petrov Patuses Pooles musitseeris. Uue kollektiivi nimeks on Topeltmäng ning üleval on ka juba nende esimene video.

Oma Facebooki lehel kirjutavad nad nii: "Kellega pole veel tuttavaks saanud, siis teeme seda nüüd. Meie oleme Edvin ja Regina. Jaanuari alguses otsustasime, et võiks koos sellel suurel ning avaral muusikamaastikul miskit ette võtta."

Petrov rääkis Õhtulehele, et mõte koostööd teha tekkis juba 2017. aasta lõpus. "Siis esinesime Patuse Poolega Kose aastavahetuspeol ning samal sündmuse oli ka showtrupp Cadencia."

Topeltmängu stiiliks on Petrovi sõnul tantsumuusika. "Teeme cover'eid, kuid kindlasti hakkab ka omaloomingut tulema," lubab ta. 

Petrovi uus partner, Regina Sundejeva, on Kadrinast pärit neiu. "Laulmisega on ta tegelenud juba lasteaiast saadik. Laulmist õppis ta Elene Altmäe ja Kadri Kase käe all. Viimased viis aastat laulis solistina showtrupis Cadencias, mida juhendas Marge Mägi," tutvustas mees oma uut partnerit.

Topeltmängu esimene avalik esinemine on 18. jaanuaril pubis Tartu Aleksander.

 

Vaata ja anna teada, kuidas meeldib?