Bryan Cranston ja Kevin Hart filmis "The Upside". Foto: Outnow.ch
Inimesed
9. jaanuar 2019, 15:30

"Breaking Badi" täht mängib kassatüki "1+1" Hollywoodi versioonis

Menusarja "Breaking Bad" ("Halvale teele") täht Bryan Cranston mängib Prantsuse kassatüki "1+1" Hollywoodi versioonis "Ootamatu sõprus" halvatud miljardäri, kes palkab oma abiliseks endise kurjategija.

Abilist kehastab BBC Newsi teatel koomik Kevin Hart, kes pidi juhatama tänavust Oscarite galalt, kuid kes oma vanade homofoobsete kommentaaride tõttu ameti maha pani.

Veebruaris Eestis ekraanile jõudev "Ootamatu sõprus" ("The Upside") valmis õigupoolest juba 2017. aastal, kuid sattus Harvey Weinsteini skandaali tõttu riiulile. Linateos saab juba nahutada - miks küll ei valitud halvatud rahajõmmi kehastama mõni puudega näitleja? Cranston nimetab seda, et ta sellesse rolli võeti, äriliseks otsuseks. "Näitlejatena palutakse meil ju teisi inimesi mängida," viitab ta näitlejate ümberkehastumisvõimele.

 
 
 
View this post on Instagram

partners #breakingbad

A post shared by Breaking Bad (@breakingbadfeed) on

"Kas mina kui heteroseksuaalne vanem inimene, ja ma olen rikas, mul on väga vedanud, ei tohi mängida inimest, kes pole rikas - kas see tähendab, et ma ei tohi homoseksuaalset inimest mängida?" mõtiskles ta Press Associationi intervjuus. "Ma ei tea, millest alates kehtib piirang, kus see joon on?" 

Ka Jake Gyllenhaali ja Dwayne "The Rock" Johnsonit on kritiseeritud puudega inimese kehastamise eest.