Henry KõrvitsFoto: Erki Parnaku
Inimesed
9. jaanuar 2019, 13:02

TV3 VIDEO | Genka avalikustab: mind on Balti jaamas tulistatud (2)

TV Play ja Brigitte Susanne Hunt võtsid sel korral rajalt maha Genka ja esitasid talle 51 küsimust, millest selgus nii mõndagi huvitavat.

Näiteks õhtusöögile läheks Genka ainult enda abikaasaga. Kui küsida, mis on Genka enda firmaroog, mida ta kallimale teeks, lausub räppar, et abikaasa ei söögi mehe tehtud toite. 

Kui oleks valida, kas muusikat teha koos Sissi Nylia Benita või ansabliga Öed, valiks räppar Sissi, kuna kõik teised on saarepiigadega juba koostööd teinud. Genka toidukorvist võib aga alati leida leiva, piima ja mähkmed. 

Enda 16aastastele fännidele soovitaks Genka lugeda Lennart Meri teost "Hõbevalge". 

Poliitikud, kes enne valimisi kapsapirukaid ja kohvi jagavad, ei saa Genka soosikuteks. 

Räppar hoiab pöialt tänavusel "Eesti laulul" Sünne Valtrile. Kõige paremaks hitiks 2018. aastal oli tema hinnangul aga Nublu "Mina ka". 

Ühes ilusas inimeses peaks olema komponentideks headus, truudus ja empaatia. Genka imetleb muusikamaastikul Beebilõusta. Kõige mõjukamaks inimeseks peab Genka aga Donalt Trumpi. 

Videos avalikustab Genka, et teda on Balti jaamas tulistatud ning kui oleks tema teha, paneks kinni anonüümsed kommentaariumid. 

Abielu puhul on Genka arvates kõige ägedam sõrmus ja kui peaks valmima Genka eluloofilm, pakuks räppar peaosa Uku Uusbergile. 

Kõige tobedamaks otsuseks riigikogus, mis räpparile esimesena pähe tuleb, on alkoholiaktsiisi tõstmine. 

Vaata täispikka videot siin: