Jim Carrey ja Ginger Gonzaga Kuldgloobuste jagamisel. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
9. jaanuar 2019, 10:30

Jim Carrey leidis endast 22 aastat noorema kallima

Jim Carrey (56) astus esmakordselt üheskoos punavaibale koos oma uue kallima Ginger Gonzagaga. 22aastase vanusevahega paar mängib üheskoos telesarjas "Kidding".

Iltalehti teatel sai uus armulugu avalikuks Kuldgloobuste galal, kus paarike käsikäes fotograafidele poseeris. Ginger kehastab seriaalis vähihaiget Viviani, kes hakkab Carrey tegelaskujuga kurameerima. Jim ei hakanud "Entertainment Tonighti" reporterile vastu vaidlema, kui too nentis, et tekkinud on uus armupaar.

Kanada koomikul on seljataga rasked aastad. 2015. aasta sügisel tegi tema kokku-lahku-sõbratar Cathriona White, kellest ta oli hiljuti taas kord lahku läinud, enesetapu. 28aastase meigikunstniku korterist leiti tabletipurgid ning hüvastijätusõnum Jimile. "Jim, ma armastan sind. Anna mulle andeks. Mind pole loodud selle maailma jaoks," seisnud seal. Omaksed süüdistasid White'i surmas Carreyt - koomik olevat oma sõbratari suguhaigusesse nakatanud ning teda ebaseaduslikult kangete ravimitega varustanud. Kumbki väide ei leidnud kohtus tõestust.