Kevin Spacey 7. jaanuaril Nantucketi kohtu ees.Foto: AP/Scanpix
Inimesed
9. jaanuar 2019, 09:41

Spacey: ajasin poisile käe püksi, sest ta ise flirtis minuga (11)

Kevin Spacey väidab kohtupabereis, et 18aastane noormees, kellele ta 2016. aastal Nantucketi restoranis Club Carr käe püksi ajas, lõi talle ise külge.

Daily Mail on hankinud endise "Kaardimaja" tähe Spacey omapoolse versiooni 2016. aastal Nantucketi saarel toimunust. Näitleja väitis kohtule, et 18aastane poiss väitis end olevat 23aastase tudengi. Spacey väitel algatas toona baaris kontakti poiss ise, kes lasi sõbral end teletähele tutvustada.

Kahekordne Oscari laureaat Spacey väidab, et nooruk võttis vastu tema pakutud joogid ning lasi endale käe ümber panna, kui nad klaveri ääres üheskoos laulsid. Poiss lahkunud koguni baarist, et Spaceyga õues suitsu teha.

Säärane käitumine ning oma telefoninumbri andmine annab Spacey arvates märku, et tegu oli vastastikuse flirdiga, mis toimus mõlema osapoole nõusolekul. Spacey ei eita noormehe käperdamist, kuid pole end nõus süüdi tunnistama seksuaalses kallaletungis. Näitleja möönab, et ajas õhtu arenedes käe poisile püksi ja tegutses seal kolm minutit. Ent tema kinnitusel ei palunud nooruk tal kordagi lõpetada.

Endine Bostoni uudisteankur Heather Unruh kirjeldas 2017. aasta novembris pressikonverentsil, kuidas Kevin Spacey oli tema 18aastast poega seksuaalselt kuritarvitanud. Foto: AFP/Scanpix

Kohtupabereis seisab veel, et poiss rääkis tol õhtul juhtunust oma toonasele sõbratarile, kuid ei väitnud toona kordagi, et tegu oli soovimatu käperdamisega. Mingist kallaletungist polnud üldse juttu ning neiu väitel oli poiss lihtsalt purjus olnud.

Algses süüdistuses väitis noormees, et ei tõrkunud Spaceyle vastu, kuna oli ehmatusest kangestunud. Sellele, et ta ise seksiaktist mõnu ei tundnud, olevat viidanud erektsiooni mittetekkimine.

Spacey kaitsjate väitel oli näitlejale süüdistuse esitanud nooruk kuude kaupa sõpradega toonase intsidendi üle nalja visanud. Mingist seksuaalkallaletungist polnud toona juttugi. Spacey leeri väitel on põhijõud süüdistuse väljailmumise taga nooruki ema, endine USA Bostoni uudisteankur Heather Unruh.