"Puuduta mind" - Alexis Varnum; Anu Saagim; Sirje Presnal
Puuduta mind
17. jaanuar 2019, 18:44

Vaata saadet „Puuduta mind“ igal neljapäeval kl 18 ÕL veebist ja FBst ning kl 22.15 TTV kanalil ja kordusena reede hommikul kl 10.55

Nüüd on võimalik kõiki saateid kuulata ja alla laadida ka Soundcloud'ist.

VIDEO | „PUUDUTA MIND“ 61. SAADE | Veedatar Alexis Varnum aitab sul leida endale ideaalse maailma ja alustada oma võluliikumist (27)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 61. saate külalisteks on veedatar Alexis Varnum. 
Valguseveedatar Alexis Vernum Foto: Martin Ahven

Miks võiks veedatar olla sullegi teejuhiks?

Aastaajaliselt hämaratel ning hingeliselt ja vaimselt ülikiirete muutustega hirmutavatel aegadel kostab pea kõigil meil 21.sajandi tavamürast üle soov teada oma Teed, tunda iseennast ja kohtuda oma teejuhtide-juhendajatega nii nähtavast kui nähtamatust ilmast.

Elame vastavalt sellele, kui pikk teekond on läbitud, erinevatel vibatsioonilistel korrustel ning igal tasemel on arvukalt juhendajaid-hoidjaid-tõlgendajaid. Sel malelaual on nii valged, kui mustad nupud. Osa teeb oma igapäevast erialatööd mõnes asutuses, mida kuidagi spirituaalsusega ei seostata. Osa - enamasti küpsemas eas - on täielikult kaasteeliste abistamisele pühendunud.

Teadjatarid kinnitavad üksmeelselt, et iga arenguhuviline leiab päris kindlasti oma rajanäitaja. Iga avaneja peab ise järjekindlalt ja teadlikult endaga tööd tegema. Selleks on ülioluline võimalikult sageli teleri ja nutiekraanide asemel tähistaevast silmitseda, infomüra ja peasisene vadin peatada ning oma tegeliku minaga teadlikult ühendusse jõuda.

„Juba aastate eest jõudis minuni teadmine, et mõistan üht võõrast keelt - oskan selles kirjutada, aga tõlkida mitte. Minu õpetajad on tänaseks kinnitanud, et see on valguse keel,“ kinnitab Alexis Varnum (52), kes teab, et on Maale kehastunud teisi inimesi aitama.

„Olen palju õppinud, et maailma asjade käiku ja inimesi mõista, ennast täiendanud loengutel, ajurveeda ja alternatiivpsühholoogiaga tegelnud ja ka haiguste mentaalseid põhjusi õppinud. Nüüdseks pean loenguid, samuti käib palju inimesi ka mu vastuvõttudel – kanaldan informatsiooni, mis jõuab minuni piltide ja teadmistena. Kõik hea, mis mu elus teistega jagamiseks on, see on saavutatud suure töö ja enesedistsipliiniga.“

Igahommikune motivatsioonisõnum Alexiselt

Mereväelase tütar Alexis Varnum postitab igal hommikul sotsiaalmeediasse isalt päritud kohusetundega selle päeva sõnumeid, mille olulisimaks osaks peab afirmatsioone ehk sõnastatud tellimusi kosmilisest kataloogist.

„Ma tean juba aastaid oma kogemustest, et need kinnitused toimivad. Olen terve ja edukas, mul on piisavalt kõike ning minu küllus teenib juurde uut küllust. Lisaks iga konkreetse päeva täpsem positiivne loits. See töötab,“ kinnitab Alexis. 

Tervendaja-teejuhi ema on eestlanna, isa oli ukrainlane – paar õppis ühiseks keeleks vene keele. „Oleksin tahtnud tüdrukuna eesti kooli minna, aga isa militaarse ameti tõttu rändasime mööda Venemaad, seega sain siiski ema-isa-ühiskeelse hariduse. Samas ei lõhutud tänu nõukogude ajale minu sünniomaseid spirituaalseid võimeid ära. Tänases interneti-nutiseadmete globaliseerumises ja kombinaatkoolides tasalülitatakse noored ühisväljas palju hullemini ära kui „meie ajal“. Meie võisime oma teistmoodi tajudest vaikida ja salamisi ikka iseendaks jääda.

Minu nooruses olnud sõbrad hoiatasid, et kui ma oma suhtlemisest nähtamatu maailmaga räägin, tuleb must auto. Hiljem on mu ema olnud mures, kuidas ma teejuhina teenides tulevikus pensioni saama hakkan. Ehkki mul pole ametlikku töökohta, käin siiski end ema talus puhkamas ja laadimas. Ja kui mul on puhkus või nädalavahetus koos mehe ja meie kahe koeraga, siis ma puhkan, nagu kõik inimesed. Siis ma ei kanalda ega kirjuta, ei tervenda ega nõusta. Teen seda ainult siis, kui keegi saab tulla vastuvõtule üksnes nädalavahetusel või on tõesti hädaolukord.

Valguseveedatar Alexis Vernum Foto: Martin Ahven

Kuidas sündis veedatar Alexis?

Minu eraklik lapsepõlv tõi nii ammu, kui üldse ennast mäletan, mu kõrvale vaimolendi Aleksi. Tal oli mu unenäos ruuduline särk, naljakad vuntsid – minu Karlsson! Ta on mind ustavalt saatnud kogu lapsepõlve. Temast tulenevalt ka minu veedatari nimi Alexis.

Pärast minu sündi elasime Meriväljal ja kui olin 7-aastane, kolisime Piritale. Seal suhtlesin pikalt loodusega ja taimedega, käisin väikeses, turvalises ja rahulikus Pirita koolis. Kuna ema ja isa töötasid palju, olin sageli omaette ja mängisin isemeisterdatud nukkudega.

Pärast seda, kui vanematega isa militaarameti tõttu Põhjas elasime, olin ülirõõmus Tallinnasse, oma sünnikohta tagasi pääsedes. Siin, armastatud maal mõistsin juba lapsepõlves, et maailm pole üksnes selline, nagu näeme. See on laiem, täis saladusi ja imesid. Muinasjutte armastasin siis ja armastan tänagi. Lugesin palju kummalisi asju kosmosest, mida ka nägin, aga ei osanud siis veel seletada.

Võimed avanesid minus täielikult 14-aastasena, kui joonistasin esimesed hingepildid. Kui teine tütar oli sündinud, hakkasin lisaks kanaldama ja joonistasin oma esimesed kanaldamise kaardid. Hariliku pliiatsiga joonistatud komplekt kadus kolimiste käigus ära ja ilmus kuus aastat tagasi ootamatult uuesti välja. See oli märk selleks, et luua uued kaardid, mille nimetus on kallatid ehk info lugemise maatriksid. Tuli ka ootamatu teadmine, et ma pean lugema raamatut „Valguse rüütel ehk kvantsõdalane“. See sünkroonsus oli Võti.

Töötasin esimesi kaarte joonistades sekretärina ja endale seda päriselt teadvustamata tervendasin kõiki, kes mind ümbritsesid. Seejärel töötasin aastaid sotsiaaltöötajana erinevates projektides. Mul on pisipeda kesk-eriharidus. Töötamise jätkamiseks nõudis ministeerium uute seaduste järgi kõrgharidust.

Tänu oma võimetele jõudsin otsusele, et tagasi ülikooli mineku asemel asun oma Teele, kuna ka tähtajaline leping hakkas lõpule jõudma. Töö sotsiaaltöötajana oli raske, kliendid olid narkosõltlased. Mõistan, et joomine ja muud sõltuvused tulenevad muutuste kartusest, oma missiooni, elurõõmu ja õnne kaotamisest.

Abivahendiks on mul praegu uued kaardid, mille endale ise joonistasin ja mis põrkasid alguses vastu mu Ego. Enesedistsipliin, iga päev tegutsemine, suhtlemine inimestega, kirjutamine, mantrate kuulamine, enesetäiendamine ja arendamine vaigistasid Ego. Minu ja kaartide vahel tekkis usaldus ja koostöö, ning siis tekkis senisele 54 kaardile lisaks veel üks.

Olen täheldanud, et perioodide ja lainete kaupa tõmbavad kõik eravastuvõtudele tulijad ühe ja sama kaardi. Asjad on õhus – kiirelt muutuvad puhastuse protsessid, globaalsed muudatused – ja see transformatsioon veel kestab. Ja mõnel juhul lendavad kaardid käest, kui keegi on nähtamatutele toetajatele väga vastukarva või kaardid ei soovi inimesega töötada, kuna informatsioon on talle suletud.

Võtan neid tõrkeid sama tõsiselt, kui mõne päeva sisetunnet täna-ei-kanalda-ei-kirjuta-ei-tervenda-ei-vasta. Samas ka Kuu kuu sees on olemas päevad, millal ei tohi kaartidega töötada.

Küllus tuleb siis, kui inimene usaldab ennast ja tunneb , et on oma kohal ja teeb õiget asja, on endas kindel. Siis puuduvad takistused, kõik toimub kiirelt ja õigel ajal, kõik nagu tuleb iseenesest ja kõik teed ja võimalused on avatud. Võta ja tee ning tegevust jätkub. Tuleb osata hoida tasakaalus vaimset ja materiaalset, vahest kiirelt reageerida, pidevalt ennast täiendada, osata analüüsida tehtud tööd ja tulemusi, suhelda inimestega, vastata abipalvetele ja kirjadele.

Millised on muutumise imed?

Inimesed, kes kaks kuud kolm korda päevas endaga töötada suudavad, hakkavad muutused sündima kolmandal kuul. „Valmis“ ei saa keegi meist kunagi. Aga rõõmustada tuleb ka selle üle, kui õigel hetkel õige tramm meid vajalikku peatusse viib. Iga päev juhtuvad väikesed imed ja kui seda mõistad, siis tuleb ka kindel arusaam, et elu on kerge. Tuleb osata ennast ja oma elu usaldada.

Mugavusstsoon meid ei arenda, sest inimene vajab impulssi. Teised inimesed, reisid, sündmused, energia muutmine - just need tõukavad meid muutumisse ja tõstavad. Mustrimuutmine võib toimuda ka läbi sotsiaalmeedia. Kui esitan headele inimestele näiteks küsimuse nende kogemuste kohta astraalmaailma, unenägude või teiste tsivilisatsioonide vaimolenditega, vallandub võimas vastustesadu. Energia läheb liikuma. Inimesed soovivad oma kogemusi jagada. 

Suhelda soovijaid on palju. Kuidas sa jaksad?

Lõpetan suhtlemise FBs õhtul peale kella kuut. Olen väsinud peale päevaseid viisite, õhtul inimesed on rohkem väsinud-vintis-tühjad ja on ka negatiivsetes mõtetes. Vene keelest eesti keelde tulnud tarkus, et hommik on õhtust targem, on siin abiks. Enamasti on õhtused ahastajad hommikuks iseenda seest lahenduse leidnud. Kuid kui asi on tõsine, siis kedagi ma hätta ei jätta. Üritan vastata kõikidele kirjadele.

Ma ise ka langetan otsuseid hommikuvärskena. Nii siis, kui keegi mulle oma portaali juures koostööd pakub, kui siis, kui kellegagi ühisväljas toimima otsustan hakata. Eriti ei loe ma õhtuti lammutavaid-kriitilisi kommentaare, mille pealetulek on sama paratamatu, kui malelaual leiduvate mustade-valgete malendite tasakaal.

Kuidas suhtub sinu tegemistesse perekond?

Oleme mehega 25 aastat koos olnud ja mu mees on mulle õpetanud, et mehed saavad naise kaudu kosmilist energiat ja arenevad seetõttu naistest aeglasemalt. Aga kui mees ei taha areneda, pole siiski mõtet tema järelvedamisega ennast pidurdada. Sa saad ulatada oma käe, kuid sa ei saa tema eest tööd ära teha. Tuleb olla paindlik, mõistlik ja kannatlik, sest meil kõigil on erinevad teadvuse tasemed.

"Puuduta mind" - Alexis Varnum; Anu Saagim; Sirje Presnal

VeedatarI mõtteterad:

Austagem Suuri ja nähkem nende õõnestajaid läbi. Elizabeth on planetaarne kuninganna. Nii on ja nii jääb ka siis, kui ta kord lahkub.

Keda häirib sinna kõrvale haibitav märter-Diana ikoon, saab alati on-off-nuppu kasutada.

On-off-nupp on olemas igas eluvaldkonnas – nii tele-raadiomüra tarbimisel, arvuti haldamisel, kui suhtlemispartnerite ja reisisihtide valikul.

Tele-raadio-sõnumite püüdmisel olgem tähelepanelik – mitte ükski reklaam ega muusikafraas ei jõua meie kõrvu juhuslikult.

Internetist ja massimeediast meie koju voolanu teadmiseksvõtmise järel on vaja ruum ja oma Mina puhastada, et oma aju tema kasutamise asemel mitte kurnata.

Sama hoolikalt tuleb valida, keda oma koju laseme, isegi parimaidki teekaaslasi isiklikesse ruumidesse ei lasta – isiklik on isiklik.

Kes meie juurde jõudma peab, see jõuab. Olgu ühe või 11 kaupa – rahvas leiab oma.

Nõiatarid on teejuhid, kellest igaühe õla taga on tema Hoidjad.

Teadjanaised-veedatarid pole inimesi korda remontivad mehhaanikud. Kes tahab terveneda, peab tööd tegema, mitte laiseldes end mööda mürisevaid viikende pudistama.

Kui peatame lärmi ja loba oma kõrvade vahel nn. Monkey mind – ahvimeel, siis tajume sisetunde järgi, kuidas end laadida, millistele maadele, milliste tsivilisatsioonihällide ligi hoida ja kellega lävida.

Suhtes nähtamatu maailmaga on meist  igaüks – meie ümber samas väljas on teised tsivilisatsioonid, vaimolendid ja energiad. Vaja vaid vahet teha, millisest maailmast meie kaaskond pärineb, kellega suhestuda, kelle eest end kaitsta.

Igal sõnal, ka mõttes lausutul, on vägi. Sõnatud sarvik avab ukse alumistele. Väerahvas puhastab pidevalt välja neist mõradest ja teadmatusest kokku raiutud ustest, mida vandujad-ropendajad tekitavad.

Kõik me oleme tulnud arenema – osa kehastunuid ei tea seda, osa kardab muutustega kaasnevat uut ja joob-nargib vibratsioonitaset üha alla tagasi, et oleks nii, nagu on kogu aeg olnud. Kui hirm uue ees ei lase seda tunnistada ja loobuda, siis… seekord jääb nii.

Pahatihti ei märgata, kuidas end programmeeritakse ja voolamises olemise asemel stereotüüpide raamidesse vangi jäädakse – areng eeldab raamidest välja elamist-hingamist.

Ümberhäälestumine ei käi läbi loba, vaid mõteteta, siin-ja-praegu kõrgema Mina arukusega.

Kuna tegelik Mina vaatab jäikadest mallidest välja, näeb ta ka seda, et illusoorselt ülistatud perering võib olla vägagi vägivaldne kooslus. Omamise-survestamise vahenditeks nii julmad sõnad, telekapult kui püüe muuta teist – ikka mõistagi tema heaks ja suunamiseks, selle asemel, et ise muutuda.

Ideaalne pere- ja ühiskond kujutab endast vabade inimeste kõrvuti kulgemist, Omade ühinemist.

Erinevate parvede linnud on koostöös. Eestimaal on erinevate hingepilvede nõidade kogunemised-õppimised-laadimised, mille järel lennatakse tagasi oma raviruumidesse rahva teenistusse.

Võib juhtuda nii. Veedatar tajub vestluspartneri haralist-programmeeritud mõttemüra ja hirmude-suletud kanaleid, mis blokeerivad ka elundite tegevuse ja lajatab ette hoiatamata käeservaga teekaaslasele abaluude vahele. Kumisev tou jääb kogu kehas mitmeteks päevadeks kumama – tiibade vahel aga on pikalt püsiv pipraplaastri tunne. Aitäh!

Praegu me elame nagu kahe reaalsuse, kahe maailma kokkupuute punktis ja see teeb meie elu veelgi huvitavamaks. See protsess on juba huvitav sellega, et uus maailm ja reaalsus voolab vana maailma sisse. Praegu eksisteerib reaalsuses mitmekihilisus, mis on praegu fikseeritud meie maailmas ja toimub inimeste jagamine nende kihtide vahel.

Me kõik elame aastas 2019, kuid juba erinevates reaalsuse kihtides ja seda paljud meist juba teadvustavad, tunnetavad ja näevad. Meil kõigil tekib praegu võimalus kasutada võimaluste akent ehk saab liikuda ühest reaalsuse kihist teisse.

Mida see tähendab?

Sa saad valida endale kõige optimaalsema reaalsuse kihi. Kõik on lihtne. Praegu peale kõikide varjutuste on nagu tekkinud koridor ehk unikaalne ruum ja sa saad muuta enda reaalsust. Sa saad valida endale ideaalse maailma, milles sa tahaksid elada. Alusta oma võluliikumist, sest praegu seda on kergem teha.

Sul on vaja vaid kindlaks määrata, millises maailmas sa tahaksid elada ja eksisteerida. Ja selleks imeliseks liikumiseks pead sa teadvustama, mis sind aitab sellel teel. See on nagu asjade pakkimine enne reisi. Näiteks sa tahad või sinu plaanides on õppida mängima klaverit või sa tahad õppida uut eriala või sa tahad olla mõnes asjas suur meister. Kujuta endale ette suurt reisikotti ja pane sinna kõik, mida sa tahad näha oma uues elus.

Sa saad panna sinna klaveri, meisterlikkust, uue eriala, raha, uued suhted, õnneliku elu – kõike, mida sa vajad. Sellised võlu reisikotid võivad endasse mahutada terved maailmad. See tehnika aitab sind liikuda Uue Elu suunas. Lisaks sa vaid vajad enesekindlust, julgust, harmooniat – ja vali endale paremat elu.

Kooskõlas enda Kõrgema MINAGA leiad kõige paremad arengu ja edasiliikumise võimalused ja sul vaid jääb jälgida ja tunda rõõmu selle üle, mis tuleb sinu ellu. Avanevad uued ja imelised võimalused , mida tasub kasutada! Ma soovin sul kergelt liikuda oma uude reaalsusesse, milles kõik on vaid sinu hüvanguks, külluseks ja arenguks, milles sa saad kasvada kui mitmemõõteline Valguse olend.

Energiad võivad olla lainelised: vahest neid võib tunda kui jahedaid laineid, kuid samas võid soovida ka rahu ja vaikust. Me läbime taas kohanemist tulevate energiatega, kuid võib olla me ei tunne seda oma kehaga nii aktiivselt kui varem. Praegu integreerime energiat. Kõik saadud kogemused on meile jumalik õnnistus.

Sinu tarkus juhib sind. Samas on võimalikud kerged peavalud ja võib-olla soov rohkem vett juua. Võib-olla kasvab ka söögiisu, sa võid tunda pidevat janu, väsimust, unetust, probleeme kaelaga ja peaga, heli kõrvades. Sa tunned nagu midagi sees pidevalt, kuid ei saa seda seisundit kirjeldada: nagu raskus ja tühjus, kuid samas sa tead, et algamas on midagi uut.

Vanad mustrid tahavad sind tagasi, kuid sina neid rohkem ei taha. See möödub. Hellita ennast, kuna energeetiline mõju on tõesti väga võimas.

Võimalik, et ümbritsevad inimesed võivad tunda ennast ebamugavalt ja käituda ka vastavalt. Võivad olla tülid ja konfliktid – sa võid rohkem tunda vastupanu ja võitlust. Kõikidel võib olla ebamugav, seega ole targem ja kannatlikum. Kui maailma ebamugavus sind rohkem ei puuduta, ole tänulik sellele seisundile, see on sinu saavutus.

Paljud inimesed võivad jääda justkui lõpetamata lugude vahele ja oleks kergem, kui need lood oleksid lõpetatud. Luba energiate integreerimise protsessil rahulikult liikuda. Küll aeg paneb kõik oma kohtadele. Ära kiirusta selguse saamisega.

Sinu teejuhid ja kaitseinglid on sinu kõrval ja armastavad sind nagu varem: Maal ja inimeste eludes toimuvates suurtes muudatustes osaleme me kõik, nii nähtavad kui nähtamatud.

Vaata saadet "Puuduta mind" igal neljapäeval kl 18 ÕL veebist ja FBst ning kl 22.15 TTV kanalil ja kordusena reede hommikul kl 10.55

Nüüd on võimalik kõiki saateid kuulata ja alla laadida ka Soundcloud`ist SIIT!