Susan BoyleFoto: PA Wire/ Scanpix
Tele
8. jaanuar 2019, 16:32

Susan Boyle astus taas talendisaates lavale ning sai otse finaali!

Susan Boyle, kes Briti talendisaates “Britan’s Got Talent” kuulsaks sai, naases taas telesaates lavale, seekord Ameerika talendisaates. 

Boyle esitas oma versiooni Rolling Stones’i laulust “Wild Horses” Ameerika talendisaate erihooajas “The Champons”. Erisaates tuuakse taaskord lavale kuulsad osalised talendisaate Ameerika ja Suurbrittannia versioonidest. “Nii hea on tagasi tulla!” ütles Boyle lavale astudes, kui ta publikult oma etteaste eest seisva aplausi sai.

Boyle’i etteaste rabas nii publikut kui ka kohtunikke ning Spice Girlsi liige ning saate kohtunik Mel B saatis naise kuldse nupuvajutusega otse finaalsaatesse. Mel B sõnul kõlab Boyle “ingellikult”. “Ma tahan olla naine, kes annab sulle midagi, mida sa väärid,” sõnas ta nupule vajutades. 

“Ma ei tea ühtegi teist saates osalenut, kes oleks seda telesõud paremini defineerinud kui sina,” lisas kohtunik Simon Cowell. “Sa muutsid paljude inimeste elusid ja mul on väga hea meel, et sa siin oled,” lisas ta.

57-aastane Boyle jäi Briti talendisaates 2009. aastal teisele kohale. Oma esimesel etteastel laulis ta muusikalist Les Miserables lugu “I Dreamed a Dream”, mis hämmastas nii saalis istunud publikut kui kohtunikke.

Pärast saadet saatis naist edu, ta on müünud üle 20 miljoni albumi ning ta nomineeriti kahele Grammy auhinnale.