Kelis räägib esimese eestlannana teekonnast inimkaubanduse ohvriks saamiseni.Foto: Kanal 2
Tele
8. jaanuar 2019, 14:21

„Radar“ alustab uut hooaega eestlannast seksiorja avaliku pihtimusega

Täna stardib telemagasini „Radar“ uus hooaeg, mis toob kohe avaepisoodis tele-ekraanile õõvastava loo inimkaubanduse tagamaadest Eestis. „Radarile“ intervjuu andnud naine on Eestis esimene, kes räägib oma vägivalda ja alandusi täis minevikust ning teekonnast inimkaubanduse ohvriks saamiseni avameelselt ja oma näoga.

“Ta vägistas. See oli tema meheõigus. Esimest korda proovisin ma vastu hakata, siis ta küll ei peksnud mind, aga ta viskas mind ühest toa otsast teise vastu seina ja siis ma sain aru, et vastu ei saa ma ka hakata.”

Nii alustab oma lugu Kelis, kes esimese eestlannana räägib oma jõhkrat vägivalda ja alandusi täis minevikust ning teekonnast inimkaubanduse ohvriks saamiseni avameelselt ja oma näoga.

Milliseid jubedusi pidi Kelis veel oma minevikus läbi elama ning kuidas ta plaanib teisi ohvreid aidata, näeb Kanal 2 saates “Radar” juba täna.

Veel uurib „Radar“, mis ajendab eesti mehi osalema sõjamissioonidel ja oma eludega riskima, kui kodus ootavad neid naised, lapsed, vanemad ja sõbrad. Eelmise aasta suve lõpus saatis Eesti Kesk-Aafrikasse oma järjekordse jalaväeüksuse, et aidata seal viibivaid prantslasi islamiäärmuslaste vastases kampaanias.

2019. aasta esimeses saates avab “Radar” sõjaväerutiini tagamaad ja näitab Estpla-26 missiooni sõduripäevikut. “Kõik võib olla väga hästi, kuni järsku on väga halvasti,” kirjeldab veebel Ragnar Põld olukorda kohapeal.

„Radari“ hooaja avasaade on Kanal 2s täna kell 20.00.