Kuulus paar 2014. aastal Los Angeleses meditsiiniasutusse minemas. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
7. jaanuar 2019, 12:24

Tom Jones süüdistab end oma naise surmas

Tom Jones on veendunud, et oleks pidanud oma naise Linda varem arsti juurde saatma. Superstaari abikaasa suri 2016. aasta aprillis kopsuvähki.

Linda oli tuntud naisena, kes püsis Tomi kõrval vaatamata tema kroonilisele truudusetusele. Nende abielu kestis ligi 60 aastat.

Küsimuse peale, kas Tom süüdistab end oma naise surmas, vastas laulja: "Jah. Hakkad mõtlema: "Mis siis, kui ma oleksin sundinud teda arsti juurde minema?" Sest ta ei läinud. Mõtled: "Pagan, oleks ehk pidanud käskima.""

Jones rääkis Daily Stari intervjuus, et kui abikaasa oli surnud, meenusid talle Bob Dylani laulu "What Good Am I?" sõnad. Just need tekitasid temas tunde, et Linda surm on osalt tema süü. "Oleksin ehk pidanud varem ärkama? Selleks ajaks, kui me vähist teada saime, oli liiga hilja. Mõtlesin: "Mida ma oleksin saanud veel teha?"  Kõik omandas uue tähenduse. Nii et see on väga liigutav laul."

Tomi sõnul oli Linda laulu väga armastanud. Kui abikaasa suri, ei olnud Tom esialgu suuteline pala esitama. "Kartsin seda laulu, sest ta armastas seda. Käisin Los Angeleses teraapias. Terapeut ütles: "Ära praegu mingeid drastilisi muutusi ette võta, lase olla." Rääkisin talle laulust ja ta ütles: "Vaat seda peaksid sa esimesena proovima. Tee see asi ära, mida sa kardad.""