Tomi ja Anni RahulaFoto: Robin Roots
Inimesed
7. jaanuar 2019, 11:01

Anni ja Tomi Rahula koera kadumises kahtlustatakse hunte (14)

Eelmise nädala reedel andis Anni Rahula sotsiaalmeedia teel teada, et nende pere koer, Pürenee mäestikukoera tõugu Fifa on kaduma läinud ning palus heade inimeste abi tema leidmisel. Kahjuks on koer siiani kadunud ning tema kadumise kohta tulid välja ehmatavad asjaolud.

"Tahtsin lihtsat öelda kõigile aitäh, kes küsivad, muretsevad või aitavad otsida. Teid on hästi palju. Kahjuks kõik vihjed on seni viinud teiste koerteni. Ühtegi märki Fifast pole," kurvastab Anni Rahula.

"Üks kurvem variant on õhus samuti ja aus on ka sellest rääkida... Nimelt jahimehed nägid meie maja taga metsas nelja hundi jälgi (samal päeval, kui Fifa kadus). Nendest saime teada alles nüüd ja ei osanud seda üldse karta. Kadus ta Tomiga tehtud hommikuse tervituse ja toidu panemise vahel ehk tõesti oli silma alt ära vaid lühikese hetke. See tähendab, et tal oli kusagile kiire... kutsumisele enam ei vastanud (nagu tal kombeks). Vaikus," tõdeb naine.

Anni sõnul on koer väga tugev ning aedikust suutis ta suure soovi korral varemgi välja pääseda. "Olgu selleks kaevamine või jõuga murdmine, kuid sellele järgnevalt tuli peremeest aknast piiluma või oma kohale pikutama. Sõbralik oli loomade, lindude ja inimestega (inimesi armastas kõige rohkem). Eks me otsime teda loomulikult edasi ja loodame teda ikkagi peagi kodus näha.
Ehk leidis oma esimese pruudi," jääb ta lootma. 

Rahulate koer võib seigelda Tuhala-Tammiku-Oru-Pahkla-Nabala-Sõmeru-Angerja-Kurevere alal. "Võõral territooriumil on võõraste vastu sõbralik, võib-olla kergelt pelglik. Aga kes teab temast midagi, palun kirjutage! Laps küsis ka eile ilusasti “Kus on Fifa?” Äkki mõni tuttav elab meie otsingute kandis, siis palun seda infot temaga jagada," paluvad Rahulad.

 
 
 
View this post on Instagram

🐶 Fifa on ikka veel kadunud 🧡 Tahtsin lihtsat öelda kõigile aitäh.. kes küsivad, muretsevad või aitavad otsida. Teid on hästi palju. Kahjuks kõik vihjed on seni viinud teiste koerteni. Ühtegi märki Fifast pole.. Üks kurvem variant on õhus samuti ja aus on ka sellest rääkida... Nimelt jahimehed nägid meie maja taga metsas nelja hundi jälgi (samal päeval, kui Fifa kadus). Nendest saime teadma alles nüüd ja ei osanud seda üldse karta.. Kadus ta Tomiga tehtud hommikuse tervituse ja toidu panemise vahel e. tõesti oli silma alt ära vaid lühikese hetke. See tähendab, et tal oli kusagile kiire.. kutsumisele enam ei vastanud (nagu tal kombeks). Vaikus. Ta on meil tohutult tugev ja sõbralik. Aedikust suutis ta suurema soovi korral mitmel korral kuidagi välja pääseda...olgu selleks kaevamine või jõuga murdmine (kuid sellele järgnevalt tuli peremeest aknast piiluma või oma kohale pikutama). Sõbralik oli loomade, lindude ja inimestega (inimesi armastas kõige rohkem). Eks me otsime teda loomulikult edasi ja loodame teda ikkagi peagi kodus näha. Ehk leidis oma esimese pruudi .. ☺️ Fotod: @kukekekl6psutab

A post shared by Anni Rahula (@annirahula) on