Rami Malek Kuldgloobuse võitmisel. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
7. jaanuar 2019, 09:10

Rami Malek ei tänanud Kuldgloobuse võitmisel režissöör Bryan Singerit

Rami Malek ülistas Kuldgloobust võites oma tegelaskuju Freddie Mercuryt, kuid jättis tähendusrikkalt avaldamata tänusõnad "Bohemian Rhapsody" režissöörile Bryan Singerile.

Singer vallandati režissööri kohalt võtete lõppjärgus. Kuulu järgi olid põhjuseks konfliktid "Bohemian Rhapsody" staari Rami Malekiga. Kõlakatele valas õli tulle 37aastase näitleja tänukõne parima draamanäitleja Kuldgloobuse võitmisel. 

Queeni solisti kehastanud Malek ütles, et on väga liigutatud. "Mu süda peksab praegu rinnus. Selle auhinna saamine ja sääraste võrratute näitlejate hulka arvamine on tohutu au," kinnitas esmakordselt Kuldgloobusele nomineeritud Malek. Seejärel tänas ta Queeni elusolevaid liikmeid, kes tegutsesid filmi produtsentidena. "Sulle, Brian May, sulle, Roger Taylor aitäh hoolt kandmast, et autentsus ja üksmeel eksisteeriksid muusikas ja maailmas ja kõigis meis."

Kui Malekilt pärast tseremooniat päriti, miks ta tänukõnest Bryan Singeri välja jättis, vastas näitleja: "Meil oli vaja teha selles filmis vaid üht - pühitseda Freddie Mercuryt. Ta on ime. On ainult üks Freddie Mercury ning miski ei saanud takistada kinkimast talle väärilist armastust, tähistamist ja jumaldamist."

Ajakiri People märgib, et Singeri vallandamisel toodi põhjuseks ka tema mitmepäevane puudumine võtetelt. Kinga sai režissöör ka ajal, mil teda olid tabanud süüdistused 17aastase poisi vägistamises. Singer ise on viimast süüdistust kategooriliselt eitanud.