Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 12. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kuigi elu ei ole praegu rahulikus seisus, keskendu sellele, mis on hästi. Kui su pere sind hoiab ja armastab, kui su vanemad sind toetavad – oska seda väärtustada!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Infokanalid on avali. See, mida sa teada pead saama, jõuab sinuni. Võib-olla ootamatul viisil, aga saad saatuslikke sõnumeid. Võta neid arvesse, siis on õnn sinuga.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sinu õnn ei sõltu karvavõrdki teistest inimestest. Peaksid end praegu väga hästi, omas elemendis tundma. Kui see nii ei ole, saad asja parandada vaid sa ise.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Anna endale asu, ära piina end kinnismõtetega! Sul ei ole võimalik nüüd ja kohe maailma ideaalseks kohaks muuta. Lõpeta põdemine asjade pärast, mis sinust ei sõltu.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Pereüritusteks tänane laupäev kõige paremini ei sobi. Pigem peaksid võtma aega üksi olemiseks ja eneseanalüüsiks. Tee mineviku probleemidega rahu.

Neitsi

23. august – 22. september

Töisest keskkonnast eemal olles tekkivad parimad mõtted, kuidas oma karjääriga edasi minna. Peaksid praegu nägema väga selget ja hiilgavat perspektiivi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Proovi oma mõtteis eilsetest tööasjadest lahti lasta, muidu ei suuda sa korralikult välja puhata. Tervislik seisund sõltub suuresti sellest, kui hästi oled enda eest seni hoolitsenud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui oled õnne väärt, siis õnn ka tuleb! Seda pole vaja mitte oodata, vaid enda ümber vaadates üles leida. Kui sul on lapsi, siis seostub õnn sinu jaoks suuresti nendega.

Ambur

22. november – 21. detsember

Juhul, kui su taskud on tühjad, analüüsi kriitiliselt minevikku. Küllap oled ise millalgi vea teinud ja sinu võimuses on sarnaseid vigu edaspidi suure hoolega vältida.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ära mõtle üle! Sinu aju on võimeline intensiivselt töötama. Kui mingit halba mõtet kerima hakkad, võid niimoodi närvi minna, et ei saa öö jooksul silmatäitki magada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sind ei pea kammitsema vajadus mingisse üksmeelsesse kollektiivi kuuluda. Kõige tähtsam, et on olemas inimene, keda kõigest südamest armastad!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kannad minevikutaaka kaasas nagu kive täis kohvrit. Mis oleks, kui sangast lahti laseksid, selle sumadani lihtsalt igaveseks unustatud paika vedelema jätkasid?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastal palju sõltub sellest, kui hästi ja õigesti oled senist elu elanud. Kui tunned end olevat õnne tipul, pead end kiitma senise tarkuse eest ja samas vaimus jätkama. Ent kui miskit viltu on, tuleb end süvitsi analüüsida, oma hirmude ja pahedega silmitsi seista. Neist tuleb jagu saada.