Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 11. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled töistest konkurentidest tugevam, suudad neid edestada, ent sellega võid kelleski ka kadedust ja vastuseisu esile kutsuda. Mõni inimene lausa pelgab sind.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Hästi võid end tunda õpetaja rollis – sul on teadmisi, mida tasub ka teistega jagada. Teised aktsepteerivad ja kuulavad sind. Küllap saad aplausi osaliseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sul on palju energiat ja tegutsemistahet. Tööl oled võimeline ulatuslikuks läbimurdeks, rahaasjus teed julgeid ja edasiviivaid otsuseid, riskimine võib end õigustada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui sa kedagi armastad, siis väljenda seda nüüd ja kohe. Vahel tuleb julge olla ja ennast ületada. Kui jääd passiivselt armuavaldust ootama, libiseb võimalus käest.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Teised näevad väga hästi, et sa oled särav ja samas jõuline isiksus, et sinuga on raske võistelda. Hoia ohjad kindlalt peos ja suuna asju soovitud suunas.

Neitsi

23. august – 22. september

Sul tuleb oma julged mõtted ka teistele välja käia. On võimalik nii mõndagi võita. Kui ka kõik ei lähe soovitud viisil, oled väärtusliku kogemuse võrra ikka rikkam.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Suhetes lähedastega on pinget. Sinu südikus on nende jaoks ehk mõistetamatu ja hirmutav. Selgita neile oma püüdluste tagamaid, ühise löögirusikana olete eriti tugevad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Väljendud vägagi jõuliselt. Kui teised sinu arvamust ei aktsepteeri, surud nad lihtsalt sõnadega vastu seina. Vaidlemise asemel keskendu õppimisele.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled julge, võtad elu ja tööd kui seiklust. Eriti annab hoogu juurde soov äriasjus konkurentidest parem olla. Võidurõõm lisab veelgi julgust, tegutsemis- ja mängulusti.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Päike on Pluutoga ühenduses. Mida kõrgemal töisel või ühiskondlikul positsioonil sa oled, seda raskem on. Omajagu sa ka naudid pingelist olukorda –paned end toore jõuga maksma.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul tuleb endale aru anda vigadest, mida oled kunagi teinud. Nüüd on olukord ehk sarnane kunagi minevikus toimunule, ent eeliseks on see, et suudad olla targem ja tugevam.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Koosolekute ja ajurünnakute pidamine on pingeline, aga edasiviiv. Kui suudad lähtuda asjaolust, et vaidlustes sünnib tõde, siis pigistad keerukast olukorras parima välja.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algamas on eriline aastaring, mil su elus võib toimuda suuri muutusi. Tähtis on, et julgeksid otsuseid teha, ise muudatusi algatada, enda vajadustest lähtuda. Kui oled arg, tulevad muudatused ikkagi, ainult et vastu sinu tahtmist. Sõprade toest ja nõuannetest on abi, parimad tulemused sünnivad koostöös.