Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 10. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kallimaga koos on hea ja turvaline olla. Mingeid erilisi armuavaldusi sa ei oota, piisab sellest, et inimene on su lähedal, tunnetad tema kohalolu.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tegemist on küllaga, täida aga hoolega enda kanda võetud kohustusi. Tööasju annab muidu kenasti ajada, ent ei maksaks ette võtta tulevikku suunatud vestlusi ülemustega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Mõistus on selge ja läbitungiv, mõttetöö edeneb kiiresti. Küll aga võivad täna silma jääda varem tehtud apsud. Mis valesti, tuleb uuesti käsile võtta ja kord majja lüüa.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

On kogunenud üksjagu tarbetut kraami, millest oleks aeg vabaneda. Enesedistsipliin on hea, nii ei jäta sa tüütut sahtlite leiduva pahna sorteerimist pooleli.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Mõtted võivad libiseda minevikusündmuste juurde. Pisuke nostalgialaine võib sinust ju üle käia, samas näed positiivset selles, et mõned asjad on igaveseks möödas.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui keegi sulle raha võlgneb, tuleta seda talle meelde. Enda rahakott hoia suletuna – kui tekib isu midagi osta, on see tõenäoliselt ebavajalik asi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kõrge energiatase on ajajärgule omane, nii tunned end ka täna löögijõulisena. Uuteks ettevõtmisteks aeg ei sobi, seega sõlmi hoolega kokku seni ripakil olnud otsad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Pole mõtet proovida mõnda uut harrastust – pigem kaasneks sellega äpardumise elamus. Flirtimiseks pole päev sobiv, uued suhted ei taha kuidagi vedu võtta.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päev võiks kulgeda võimalikult rahulikus tempos. Hea, kui saaksid hommikul magada niikaua, kui ise tahad. Nii keha kui vaim vajavad hingetõmbeaega.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Rutiin sind ei tapa – pigem annab see kindlustunde. Rahaasjade ajamiseks aeg ei sobi. Kui alustad mingeid tehinguid, võivad need liiva joosta või kellegi teise tõttu pooleli jääda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võta asju rahulikult, jätka tasapisi varem alustatud ettevõtmisi. Hea aeg pooleliolevate toimetuste lõpule viimiseks, päris uut projekti poleks aga mõistlik üritada käima lükata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kohtumisi ja jutuajamisi on palju. Kui keegi on sulle midagi lubanud ja pole lubatut teinud, tuleta seda talle meelde. Ehk on inimene hajameelsusest lihtsalt asja unustanud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel aastaringil tuleb sul õppust võtta mineviku kogemustest. Ka emotsionaalseid läbielamisi tasub mõistuspäraselt analüüsida – kõigest annab midagi õppida. Tööelus on palju võimalusi edukaks edasiliikumiseks, suuna oma jõud õigesse kanalisse. Siiski tuleb arvestada, et mingil ajavahemikul võid sõltuda partneri rahakotist.