Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 9. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tuleb professionaalsust tõestada. Mida kõrgemal positsioonil oled, seda pingelisem ja võitluste rohkem on päev. On konkurente, kes võivad sulle vastu tegutseda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sinu plaanid kätkevad esmalt meeldivat suhtlust inimestega, kellega sul on sarnased hobid. Tahaksid päeva rahulikult võtta, paraku tõmbavad pingelised suhted tähelepanu endale.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Esmatähtis on elada tänases päevas ja pöörata tähelepanu headele sõpradele, kes on su ümber. Ohtlik on hakata minevikus kaevama. Ära kraabi vanu haavu verele!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Eelkõige tahtejõudu on meeletult, oled valmis oma tahtmist maksku mis maksab läbi suruma. Samas võivad täna välja purskuda ka varjatud pinged.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suhete sõlmimine õnnestub ladusalt, kerge on kellegagi jutule saada. Sa ei vali inimesi selle järgi, kuivõrd sarnaselt mõtlete. Hetkel on seksuaalne veetlus sinu jaoks esikohal.

Neitsi

23. august – 22. september

Suhtlus järeltuleva põlvega paneb sind proovile. Laste arusaamad olukordadest erinevad sinu omadest totaalselt. Pead vajalikuks oma arvamust maksma panna.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

On väga tähtis tõestada, kuivõrd tubli oled, kuivõrd palju oled suuteline ära tegema. Peaksid olema ettevaatlikum, säärane rahmeldamine pole tervisele ohutu.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Mõtle üheksa korda, enne kui rahalise tehingu ette võtad! Kihk tegutseda kannustab sind takka, aga samas ei pruugi sa kõigi asjaoludega kursis olla.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kõik võib armuasjus muutuda – võib-olla võtate partneriga ette kokku kolimise. Kui aga olete jõudnud punktini, kus ebakõlad tunduvad ületamatud, lähete pauguga lahku.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Täna kuuldu võib olla ärritav – lähed närvi, kui keegi väga võhiklik tegelane võtab enesekindlalt sõna valdkonnas, mida sa tunned. Oled valmis ägedalt vaidlusse astuma.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on häid mõtteid oma tööasjade korraldamiseks. Pingeliseks kisub aga maailmavaatelistes küsimustes – neil teemadel võid kellegagi, kes sind ründama asub, lausa riidu minna.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tööasjade edendamine sujub kenasti, selle võiksidki tänase päeva eesmärgiks seada. Hoidu aga oma nina toppimisest poliitikasse ja avalikust sõnavõtust rasketel teemadel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algamas on põnev aastaring, mil sul on võimalik elus suuri muudatusi ette võtta ja väga kaugele jõuda. Miski ei tule iseenesest, ent energiat, julgust ja tahtejõudu on märkimisväärsel hulgal. Suhetes ole viisakas ja taktitundeline, ära ütle oma arvamust alati välja, vastasel juhul kogud endale vaenlasi.