Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 7. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ole ettevaatlik liikluses, tuld tehes ja terariistadega ümber käies. Väldi liigset füüsilist pingutust – sul on raske oma võimete piiri tajuda, mistõttu suureneb vigastuste oht.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sa ei pea eriti palju pingutama, tegutsed rõõmsal meelel ja töö lausa lendab su käes. Õhtupoole kipud olema taktitu ja oma tahtmist teistele jõuga peale suruma.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Aeg sobib kodusteks toimetusteks ja uute toiduretseptide proovimiseks. Õhtul hoia lähedastega suheldes emotsioonid vaka all. Ära hakka nendega probleeme lahkama.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hommikul on mõistus vahe ja suhtlus sujuv – saad siis rahaasjade üle õigete inimestega nõu pidada. Mida tund edasi, seda rohkem pead kontrollima oma teravat keelt.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tänu optimistlikule suhtumisele saad kõigiga hästi läbi. Sind meelitavad harrastused, mis pakuvad närvikõdi – kui sõita, siis hästi kiiresti, kui ronida, siis väga kõrgele.

Neitsi

23. august – 22. september

Energiat on palju, aga sul on raskusi selle õigesse kanalisse suunamisega. Emotsioonid on tugevad, võib tekkida olukord, kus sa ei saa enam aru, mis on tähtis ja mis mitte.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kibeled tegelema äriasjade planeerimisega. Kui kavatsed õhtu sõpradega veeta, võib see päris tormiliseks kujuneda. Ärge riskantseid seiklusi ette võtke.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tasub vara ärgata ja tegutsema asuda. Suudad kiiresti äriasjad sujuma panna. Õhtul on õhus palju ärevust. Mida suuremad on panused, seda kergemini närvi lähed.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võiksid aega võtta tarkade raamatute lugemiseks või millegi õppimiseks. Sind võivad köita keerukad akadeemilised teemad. Ka võõrkeeleõpe sujub edukalt.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Mineviku probleemid võivad taas meelde tulla ja tuju rikkuda. Näiteks meenutad tülisid, mis on kunagi lahendamata jäänud ning tunned seetõttu nii valu kui allasurutud viha.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võid kohtuda inimesega, kes sulle sügavat mõju avaldab. Sind köidab salapära, müstika ning elu, surma ja taassünni teemad pakuvad ilmselt suurt huvi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Aeg võib sind kokku viia kõrgel positsioonil olevate isikutega. Küllap on sul teadmisi, mis võiks neile muljet avaldada, ära siis liiga tagasihoidlikuks jää.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel aastaringil annab kindlust ja julgust minevikust saadud kogemus. Kasulik on midagi uut õppida, aga ka juba omandatud teadmisi teistele jagada. Töises elus võib tulla muudatusi, võimalik, et pead oma positsiooni pärast võitlema. Jõudu ja julgust on sul selleks palju, tähtis on säilitada tasakaalukus.