IngerFoto: Rauno Vahtre
Üritused
6. jaanuar 2019, 11:11

VIDEO | „Eesti laulu” poolfinalist Inger: pidin õnnetuse tõttu jalgpallurikarjääri lõpetama (29)

"Eesti laulu" poolfinalist Inger rääkis saates "Hommik Anuga" oma loost "Coming Home" ning jalgpallurikarjäärist.

Inger tõdes, et tema lugu on eriti populaarne Poolas ja Kreekas, mida näitavad kommentaarid tema Youtube'i kanalis. "Seda on tõsiselt tore näha ja kuulda, et minu lugu läheb ka välisriikides inimestele peale. Tundub, et väga paljud ootavad, et see jõuaks Eurovisionile. Mul on hämming, pigem heas mõttes, et kuidas võib nii olla, et minu lugu "Coming Home" võib mõne inimese arvates võidulugu olla."

"Kodu ei pea alati olema neljanurkne maja, vaid just lähedased ja pere, inimesed, kes on sulle olulised ning see tunne, mida nad sinus tekitavad," kirjeldas Inger oma lugu "Coming Home".

Lisaks laulmisele on Inger 14 aastat ka jalgpalli mänginud. "Kahjuks pidin vigastuse tõttu lõpetama. Tahtsin mängu käigus natuke liiga suures õhinas palli õhust päästa ning kukkusin väga õnnetult. Põlv käis tagurpidi ning mulle öeldi, et sidemed on puruks ja nüüd tuleb edasi vaadata, kas mängida või selle asjaga ära lõpetada," meenutas ta. "Mängisin pärast operatsiooni taastudes veel natuke ning proovisin end uuesti platsile saada. Kuid lõpuks sain ise aru, et see ei ole praegusel hetkel võimalik."