Foto: Universal Music
Saund
4. jaanuar 2019, 10:28

VIDEO | Elina Born avaldas oma esimesele eestikeelsele soolosinglile „Tagasi me“ muusikavideo (8)

Eelmise aasta maikuus Universal Musicuga liitunud Elina Born andis välja oma esimese eestikeelse soolosingli - „Tagasi me".

Varem valdavalt inglisekeelset muusikat viljelenud Elina tundis, et tema jaoks oli õige aeg oma muusikukarjääris uus lehekülg pöörata ning hakata looma muusikat rohkem eesti keeles, saatis pressiteate Leen Kadakas Universal Musicust.

 

„Tagasi me” lugu sündis eelmisel aastal Universal Music Balticsi poolt korraldatud laulukirjutajate laagris ning Elina kõrval on kaasautoriteks veel Reket ja Soome produtsent Niko Lith.

„Kui kardin langeb, kes sa oled? Oled suhtes inimesega, teadmata enam, miks... Üksteist võetakse iseenesest mõistetavalt ja kadunud on see, millepärast õigupoolest üldse kokku mindi. Vaatad lõpuks peeglisse, iseendale silma, lootes leida midagigi. Oled rahvast täis ruumis ja pole end iial nii üksikuna tundnud. Lugu kaotatud teeotsa lõpust ringiga tagasi. Ringiga tagasi selleks, kes oldi. Tagasi algusesse, kus polnud tähtsust mitte millelgil muul, kui vaid teil kahel,” kirjeldab Elina ise lugu.

Loo video valmis Eva Ligi Aydoğmuş, Laura Laasi ja Marili Kobini poolt Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi kursusetööna. Juhendajateks olid Anneli Savitski ja CJ Kask.