Olivia Newton-John 2016. aasta novembris. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. jaanuar 2019, 09:28

VIDEO | Olivia Newton-John kummutab kuuldused peatsest surmast

"Grease'i" täht Olivia Newton-John avaldas video, kinnitamaks fännidele, et kuuldused tema peatsest surmast on alusetud.

Radar Online väitis hiljuti, et Austraalia näitleja ja laulja on surmasuus. Kolmandat korda vähiga võitlevale Oliviale ennustavad arstid eluaega üksnes nädalates, mitte isegi kuudes. Kuid Newton-John (70) kinnitab The Mirrori vahendatud Twitteri videos, et tal läheb väga hästi. 

"Head uut aastat kõigile! Olivia Newton-John siinpool. Tahtsin vaid öelda, et kuuldused mu surmast on ülimalt liialdatud, kui kasutada üht kuulsat tsitaati. Mul läheb suurepäraselt ja ma tahan soovida teile kõigile õnnelikku ja terviseküllast 2019. aastat ning tänada teid imelise armastuse ja toetuse eest nii mulle kui ka minunimelisele vähikeskusele Austraalias Melbourne'is. Tänan teid väga! Head uut aastat!"

Ka Olivia õetütar Tottie Goldsmith (56) väitis eile, et jutud "Grease'i" tähe lootusetust seisundist on haiged kõlakad. "Uskuge mind, ta pole kuhugi minemas," kinnitas Tottie Channel Sevenile. Õetütre sõnul on Olivia täie tervise juures.