5miinustFoto: Mart Vares
Saund
2. jaanuar 2019, 18:31

Ongi kõik! 5miinust pani rämmardamise pausile

Tükk aega on spekuleeritud selle üle, kas kodumaine ülipopulaarne räpipunt 5miinust läheb laiali. Eesti noorte lemmikum peoräpipunt on korduvalt öelnud, et igavesti nad koostööd ei tee. Täna teataski bänd, et panevad asjad veidikeseks pausile. 

Sahistama hakati ka sellest, et Nublu populaarsuse kasvamisega on “rämmarit” tagasilöök tabanud ning noortele 5miinust enam peale ei lähe. 

Eelmise aasta novembris Eesti Päevalehele antud intervjuus ütles Estoni Kohver, et praegu mikreid nurka ei visata, kuid tal on raske öelda, kus ta bändi tuleval aastal näeb. "Raske öelda. Aga ma julgeksin arvata, et meeste kõrvalprojektid – nii muusikalised kui ka mittemuusikalised – on elujõulisemad kui kunagi varem." 

Koos Sass Hennoga avaldati samal ajal ka lugu "Aitäh", kus on sõnad: "Aitäh, et te tulite. Varsti me näeme jälle.” Siis spekuleeriti taas, et tegu on vihjega laiali- või pausileminekust.

Täna teataski 5miinust oma Instagrami lehel, et teevad esinemistest mõneks ajaks pausi. "Kle, aga davai siis mõneks ajaks," kirjutatakse pildiallkirjas. 

 
 
 
View this post on Instagram

kle, aga davvai siis mõneks ajaks. 🤙

A post shared by rämmar squad (@5miinust) on

Õnneks ei pea bändi fännid kaua räppareid taga igatsema, kuna juba märtsis naasevad nad lavale, näiteks 23. märtsil esineb 5miinust koos Terminaatoriga Viljandis