Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
7. jaanuar 2019, 14:56

HOROSKOOP MÄÄRAB PUHKUSE: koht, kuhu pead aastal 2019 kindlasti minema!

Kui oled mõelnud, et aastal 2019 võiks teha ühe (miks mitte ka kaks!) vahvat reisi, siis ongi just nüüd õige aeg seda planeerima asuda! Eriti nüüd, kus oskad pärast selle loo avamist arvestada ka oma sodiaagimärgile antud soovitustega.

Relationship Rules jagab soovitusi, kuhu sinu tähemärgil kõige sobilikum reisida oleks. Ikka sinu karakterit ja iseloomu arvestades!

JÄÄR

Sulle meeldib liikuda ja palju aega väljas veeta. Sa oled rahutu hing, kes ei lase end aheldada. Sina peaksid sel aastal minema USA-sse ja külastama Montanat. Suured mäed, sinine taevas, ratsutamine ja matkamine - see lööb su silmad tõeliselt särama!

SÕNN

Sõnn võiks sel aastal reisida Washingtoni. Kui sa vihma ei pelga, siis võiks sellest saada üks toredamaid reise su elus.

KAKSIKUD

California on koht, mida peaksid kindlasti tänavu külastama! Sa oled dünaamiline, mistõttu vajad vaheldust ja põnevust. Seda kõike sa sealt leiad!

VÄHK

Sind tõmbab vesi, mistõttu ootavad seiklused sind USA-s Nantucketis. Sa oled hooliv ja hoolitsev inimene, kuid see reis peaks olema sulle, et taastuksid ja hoolitseksid korra hoopis enda eest.

LÕVI

Lõvi vajab sooja ja päikest. Lõvi on energiline, mistõttu peaks tema tänavu kindlasti minema reisile Hispaaniasse. Suurepäraselt võiks sobida Ibiza. Päike, rand ja kuumad rannapeod!

NEITSI

Sulle meeldib kord ja see, kui kõik on etteaimatav. Aimad ehk juba isegi - sind ootab London! Kultuur, kunst, mood ja kroonitud pead!

KAALUD

Tasakaal ja harmoonia on need, mida sa oma ellu vajad. Ka reis peab seda kõike sulle pakkuma. Aeg osta pilet Mehhikosse! Sobiv peatuspaik on Riviera Maya!

SKORPION

Sina saad särada linnas, mis isegi särab. Sind ootab Pariis! Eriti sobiks sulle minna reisima üksi. Ikka sel põhjusel, et jaguks seiklusi ja ootamatusi.

AMBUR

Sinu teekond peaks viima Hispaaniasse! Õigemini Kanaari saartele! Seal jagub piisavalt väljakutseid, põnevust ja üllatusi!

KALJUKITS

Sa tahad ka reisides olla efektiivne ja tegus. Mis võiks sulle Jaapanist veel paremini sobida?! Just! Ei miski!  Kui tahad kaaslasega minna, siis vali sellesk mõni teine Kaljuktis või Neitsi.

VEEVALAJA

SInu vaba hing ihkab Kanda loodusparkidesse! Pole paremat kohta, kus energiat koguda ja kogeda.

KALAD

Tahaksid lõõgastuda ja nautida? Sa üllatud, aga sina peaks alanud aastal võtma aega, et külastada Nicaraguat!