Rauno KuusikFoto: comedyestonia.com
Tele
1. jaanuar 2019, 15:16

Püstijalakoomik Rauno Kuusik saatest “Elu parim nali”: tore võimalus näidata, et ETV suudab kõige paremini täita eetriaega absoluutselt mitte millegagi (4)

“Saadet “Elu parim nali”, mis kestis tund aega, vaatasin ma 5 minutit, siis panin kinni, sest kui ma tahan ETV huumoriklassikat vaadata, siis selleks ei pea ma kuulama veel, mida mõned eesti tuntud inimesed selle sama huumoriklassika kohta arvavad,” kommenteerb püstijalakoomik Rauno Kuusik Kroonikale ETV aastavahetusprogrammi raames näidatud saadet.

Ilmselt oli saade oma formaadilt säärane — kuulsalt inimeselt küsiti “Mis ETV-s näidatud asi sind naerma on ajanud?”. Kuulus inimene vastas ja kui see saade või salvestus on arhiivis olemas, siis näidata mõne minutiline klipp sellest ja mindi järgmise kuulsuse juurde ning korrati eelnevat tegevust. Tore võimalus näidata, et ETV suudab kõikidest telekanalitest kõige paremini täita eetriaega absoluutselt mitte millegagi. Siinkohal soovin head uut aastat selle saate vaiksele kangelasele, ERR-i arhiivile.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.