Brigita Murutar ja Paul NeitsovFoto: Aldo Luud
Inimesed
1. jaanuar 2019, 18:10

Brigita Murutar alustab uut aastat üksikemana. Paul Neitsov: olen Brigitale tänulik, et ta selle otsuse tegi (145)

Laulja Brigita Murutar teatab Instagramis, et alustab uut aastat üksikemana.

Murutar annab Instagrami postituses teada, et teda ei jäetud, vaid otsustas ise koos lapsega kahekesi eluteel edasi liikuda.

Brigita Murutar alustab aastat üksikemana Foto: Instagram.com/brigitamurutar

Paul Neitsov sõnab, et võtab lahkumineku eest vastutuse enda peale. „Arvan, et ma ei ole kerge inimene, kellega koos olla ja elada. Minu jaoks on muusika olnud alati kõige olulisem ja ülejäänud elu jääb piisava tähelepanuta. Olen hingelt nii loomeinimene, kui vähegi olla saab ning selle tõttu saavad muud asjad kannatada,” tunnistab ta.

„Olen Brigitale tänulik, et ta selle otsuse tegi. See on minu nägemust kogu maailmast ja suhetest muutnud ning olen aru saanud, et mitte miski ei tule elus kergelt. See otsus on mulle mõjunud pigem hästi kui halvasti. Mul on hea meel, et saime koos väga palju muusikat teha, esineda ja inimestele rõõmu pakkuda,” räägib Paul.

Küll aga ei mõista ta, miks Murutar uudisest Instagramis teada andis ning seda eelnevalt Pauliga ei arutanud. „Ta serveeris seda väga huvitavalt – mitte, et läksime lahku, vaid et ta on üksikema. Ma ei saa sellega kahjuks nõus olla, sest olen lapsele ikkagi isa, vahet pole, kas elame koos või mitte. Ma ei taha, et jääks kuvand, et olen oma pere maha jätnud, sest nii see ei olnud.”

Tulevik on lahtine

Kuigi Brigita väitis, et esineb Pauliga koos edasi, ei ole Neitsov selles nii kindel. „Eks ole näha, mis tulevik toob. Mina keskendun rohkem oma soolokarjäärile ja kitarrimängule, uusi toimetusi ja projekte on päris palju peale tulnud. Brigita laulmine on küll väga vahva, kuid kui tema teeb oma valikud, pean ka mina tegema oma valikud. Praegu ma ei tea, kas selleks on koos Brigitaga esinemine.”

Paul ütleb, et kuigi on Brigitaga lahus juba mõnda aega, pole nad lapse kasvatamise osas kokkuleppeid veel teinud. „Lahkuminek on vinnanud juba pikka aega, novembri algusest algas halb periood ja detsembri algusest oleme lahus olnud. Nagu Brigita väitis, siis ta on üksikema ja ma ei oska sellele kommentaari anda. See on tema arusaam ja ma ei saa seda muuta. Eks see on nii, kuidas inimene vaimselt olukorrale läheneb – kui ta vaatab end kui üksikema, ei saa ma sinna midagi parata,” lausub ta.

Noored tutvusid 2014. aastal „Eesti laulu” poolfinaalis, kui jagasid ühist garderoobi. 2018. aasta märtsis Murutar ja Neitsov kihlusid. Paul rääkis toona Õhtulehele, et saatuslikku jah-sõna kuuldes oli ta väga rõõmus. „Arvan, et igal mehel võib olla hirm, et nüüd tuleb eitav vastus – et ta pole valmis või midagi. Aga ei tulnud. Kõik läks hästi!” sõnas ta. „Mõtlesin igasuguseid variante peas läbi, ent sel hetkel tundus see konkreetne moment nii õige, et kui ma selle ära tegin, olin ikka väga rahul.”

Eelmise aasta oktoobris sündis nende perre tütar Loore.