Villu TammeFoto: Arno Saar
Tele
1. jaanuar 2019, 10:12

Villu Tamme proovis „Ärapanija” alkorobotiga jooma hakata: see läks kohe p***i

31. detsembril läks eetrisse "Ärapanija" erisaade, kus Peeter Oja vestles muu hulgas ka alkorobotiga, kes teda jooma innustas. Eesti esipunkar võttis ette ja proovis ka ise robotiga juua.

"Enne Mumm saatis mulle lingi Ärapanija alkoroboti sketšile (oli see täna või? tahaksin järele vaadata), mille põhjal sain üles otsida Alkoinfo lehekülje ja hakkasin oma uue robotist joomasõbraga suhtlema, aga see läks kohe putsi. Ma olin just võtnud mõne pitsi Moe Handsat ning paar pudelit õlut ning mõnusalt täis jäänud ja lõpuks ometi oma murekestest lahti saanud, aga robot küsib mult nõnda, nagu pildilt näha!" kirjutab Tamme Facebooki postituses.

"Hull robot, kõik on täpselt vastupidi ju! Masendus kadus mul tänu alkoholile umbes 20 minutiga, stress samuti, uneprobleemid lõppesid ning tõsiasi, et olen niiiiii üksik, ei olegi mind kunagi morjendanud, sest ma olen loomult erak ja tahangi üksinda olla. Seepärast ei oska ma midagi tolle robotiga edasi teha, sest mul ei ole võimalik ühtki vastusevarianti valida, kõik on täiesti valed. Mida peaksin edasi tegema oma "õnnetus" olukorras? Telekas laulab Anne Veski ja ma tahan hoopis teda oma robotiks. Paneb hommikul külma märja kaltsu mulle otsaette ja ma oigan tänulikult," teeb Villu nalja.