Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 6. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Pigem üksinda tegutsemiseks kui suhtlemiseks sobiv päev. Kipud olema kriitiline, nii enese kui teiste suhtes. Kohustuste täitmine võib hästi õnnestuda, sa ei tee midagi pealiskaudselt ja hooletult.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Pane rõhku sellele, et oma kodu mugavamaks ja õdusamaks muuta. Kui kodus on midagi katki või ei ole see piisavalt puhas ja korras, mõjub see sulle rõhuvalt.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kuigi oled armsate inimeste hulgas, tunned kellestki väga puudust. Saad seda tunnet küll leevendada, aga täielikult vältida siiski mitte.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sul on mõned halvad harjumused, millest vabanemine teeks sind ennast õnnelikumaks ja aitaks ühtlasi ka oluliste inimestega lähedasemaks saada. Vabane halvast!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võid saada õppetunni, mis näitab, kes ja kui palju sind tegelikult mõistab, kes ja kui palju sinust hoolib. Sellega, mida nüüd teada saad, peaksid edasisi plaane tehes  arvestama.

Neitsi

23. august – 22. september

Midagi oma elus õnnestub positiivses suunas liikuma lükata, kui vaid ise aktiivne oled. Laiskus ja tahtmine juba eos alla anda on sinu vaenlased, leia sisemine jõud ja tahe.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Su ümber võib teravaid vaidlusi puhkeda. Et need sind siiski otseselt ei puuduta, hoidu oma nina nendesse toppimast – pole mõtet teiste probleemidega end kurnata.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kurss on sul tegelikult juba mõni aeg tagasi ilusti paika pandud ja sa liigudki juba tasapisi õiges. Jätka rahulikus tempos, üle pingutada praegu mingil juhul ei tohiks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võid end pisut väsinuna tunda, ega sel juhul jäägi muud üle, kui korralikult välja puhata. Päev sobib üsna hästi plaanide paika seadmiseks raha- ja äriasjus.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Noorkuu Kaljukitse märgis omab sel aastal eriti tugevat jõudu. See on aeg, mil peaksid plaanid paika panema ja südamest oma salasoovid teele saatma.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Nädalavahetusel kipuvad sind vaevama töömõtted. Kui vähegi suudad, hoidu töökohast eemale, ära loe töömeile jne. Praegune aeg on antud selleks, et uueks nädalaks jõudu koguda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ära tee tänaseks põhjalikke plaane ega anna teistele tänase päevaga seotud lubadusi – sul on vaja võimalust tegutseda oma enesetunde järgi. Kui oled väsinud, pead puhkama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Tuleb tõdeda, et kõik on suuresti tahtejõu küsimus. Kuigi mõtted on aeg-ajalt heitlikud ning kummitab ka hirm läbi kukkuda, ei ole tegelikult põhjust enese alahindamiseks. Sul on väga kindlad eesmärgid ning nendeni viib ainult töö, töö, töö. Tee tööd, siis tuleb ka kõrgem ametikoht. Armasta, ja saad tunda isiklikku õnne.