Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 5. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Anna endale aru – kas sa teed plaane või lihtsalt unistad? Plaanid saab päriselt ka ellu viia, aga ilusate unistuste täideviimisega on lood tunduvalt kahtlasemad.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui sa tahad ette võtta midagi niisugust, millesse on segatud ka keegi teine, tasuks uurida, missugune on tema päevakava. Muidu teed plaani valmis, tal aga pole aega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tahaksid ühe suhte järgmisele tasandile viia. See aga polegi nii lihtne, kui esialgu tundub. Täna võiksid pigem mõelda, kuidas seda kõige parem oleks tulevikus teha.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tahad hästi läbi saada kõigiga, ka nendega, kes on täielikult vastandlikel seisukohtadel. See ei ole lihtsalt võimalik, olgu sa nii osav diplomaat kui tahes.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sulle meeldi tüliküsimuste pärast vastutada. Ometi võib just sinu käitumine kaks vastassoost inimest pahkusisse ajada. Kas sa flirtides mitte liiga hoogu pole läinud?

Neitsi

23. august – 22. september

Tahaksid olla seltskonnas, kuid paraku võib tekkida pigem olukord, kus oled üksinda. Seda seisu ei tekita sulle keegi teine. Kõige toimuva põhjus peitub su enda käitumises.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Niisama päev läbi teleka ees vedelemine ei ole sinu jaoks sobiv puhkus. Peaksid valgel ajal igal juhul õue minema ja end ka mingil määral füüsiliselt pingutama.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ära ole liiga enesekindel. Selge see, et sa armastad kõige rohkem maailmas iseennast, aga see ei tähenda veel, et teistele peaks ülevalt alla vaatama.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled täna vastassoo tähelepanu võitmise nimel võimeline kasutama ka ebaausaid võtteid. Eriti juhul, kui tunned, et sul on konkurente, kipud võistlema ja isegi võitlema.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Soodne päev, mil energia on tasakaalustatud ning sa saad hakkama ühtaegu nii praktiliste asjadega kui sellega, mis nõuab loomingulist lähenemist ja kujutlusvõimet.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned vajadust olla kõige parem ja kõige tublim, tahad, et sind kiidetaks ja sulle pai tehtaks. Kui sind aga siiski piisavalt tähele ei panda, võid mõttetute asjade pärast solvuda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Päikese ja Neptuuni sekstiil on sinu loomingulisele natuurile igati soodne. Vestlused sõpradega kujunevad eriti usalduslikeks, saate rääkida südameasjadest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel eluaastal jätkub sul nii loogilist mõtlemist kui tegutsemistahet. Samas oled kaaslaste suhtes empaatiline. Kui vajad infot, suudad selle leida detektiivi osavusega. Suuresti on su pingutused suunatud tööalasele edule, samm-sammult liigud kindlalt eesmärgi poole.