Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
3. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 4. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Räägid asjadest, mida hästi tunned ning esined veenvalt. Oskad hästi tagamaid selgitada, kui pead vastama küsimustele, leiad kiiresti õige sõnastuse. Suudad stambivabalt mõelda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Süvenemisvõime on aukartust äratav. Kui sul on tekkinud küsimus, siis pead sellele vastuse saama, otsid infot väsimatult ja igasugustest allikatest. Suudad varem seostamata detailid kokku viia.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Armastuselained võivad üle pea kokku lüüa. Tahad tunnetest rääkida. Kui otsustad armastust avaldada, teed seda avameelselt, laotad oma südame armsama jalge ette.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Taipad, kuidas igapäevane tööelu niimoodi ümber korraldada, et asjad palju ladusamalt toimiksid. Suudad kolleege ja ülemusi samuti muudatuste mõttekuses veenda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kui su igapäevane töö või hoopiski hobi on seotud loomingulise eneseväljendusega, oled täna sõiduvees. Oma tunded annab tabavalt sõnadesse panna.

Neitsi

23. august – 22. september

Pereringis võivad jutuks tulla tõsised teemad, mida seni on eelistatud varjul hoida. Kui ka teemad on teravad, üritage rääkides sõbralikuks jääda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kulda väärt ideede päev. Juhuslikult kuuldud jutukatke või siis vestlus kellegagi paneb su mõtted liikuma ootamatus suunas. Ühtäkki tekib mõte, mis mõjub valgustavana.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Rahaasjus surud oma tahtmise läbi. Läbirääkimised kujunevad ilmselt ühepoolseks, st sina räägid ja teistel ei jää üle muud, kui kõigega nõus olla.

Ambur

22. november – 21. detsember

Merkuuri ja Uraani trigooni toel võib õige originaalseid ideid tekkida. On hea aeg näiteks ajurünnaku korraldamiseks – teistega koos saab mõnest ideest ehk ka toimiv plaan.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Välja võib tulla saladus, mis sinu jaoks kaardid segamini paiskab. Parem mitte ärrituda ja heituda, vaid proovida analüüsida seda ootamatult sinuni jõudnud infot.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Saladuseloor hakkab langema – taipad varjatud tõde. Suudad analüüsida teiste käitumise tagamaid. Sinu sõnadel on suur kaal, suudad end jõuliselt maksma panna.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mõttekaaslaste ringis olemine avardab su maailmapilti. Hakkad mõistma kaaslaste ideid, ühised eesmärgid saavad selgemaks. Lähened äriasjadele loovalt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel aastal on su väljavaated mitmel rindel head. Ühest küljest jagub sulle nii loomuomast tasakaalukust ning järjekindlust, samas oled aga avatud ka uutele ideedele ning julged elus muudatusi teha. Saad hästi aru, millises valdkonnas tasub säilitada praegune olukord, mida aga on vaja ümber korraldada.