Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 3. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Proovi midagi uut ja huvitavat. Ära pane pahaks, kui su kallim ei taha kõike sinuga kaasa teha – ehk on see, mis sinule põnev, tema jaoks juba ekstreemne.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ootamatult tekib probleeme, mille lahendamine on sinu kohustus, aga seda ei olegi nii lihtne teha. Võimalik, et telefoni- või internetiühenduses esineb tõrkeid.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Palju energiat läheb lastega tegelemisele. Ehk tekib neil lahkarvamusi vanema põlvkonnaga esindajatega, kes kipuvad ennatlikult ütlema, et noored on hukka läinud.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Su kallimal ja parimal sõbral võivad olla tänaseks erinevad plaanid. Ent nad mõlemad võtavad iseenesest mõistetavana seda, et ka sina osaled nende plaanides.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ehkki räägid teistega ilmselt emakeeles, jääb mulje, nagu käiks teievaheline suhtlus võõrkeeles, mida kumbki osapool veel korralikult selgeks õppida jõudnud ei ole.

Neitsi

23. august – 22. september

Et õhkkonda rahulikuna hoida, väldi keskustelusid rahalise olukorra teemal. Ka Kui seda juttu alustad, viib see lõpuks vaidluse ja võib-olla ka uste paugutamiseni.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sind võivad närvi ajada su elukaaslase ammu teada harjumused. Mis sellest, et sa oled mitu korda sellele tähelepanu juhtinud, ta laseb ikka samamoodi edasi!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Igasugune ärritumine on organismile mõttetu koormus. Kui sulle miski ei meeldi, siis lõpeta sellele mõtlemine, mitte ära küta end halbu mõtteid keerutades üles.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kuu ja Jupiteri ühenduse mõjul võivad emotsioonid olla ülevoolavad, kipud liig jõuliselt reageerima. Kui ärritud, kipud enda rahustamiseks magusat sööma.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pärastlõunal on üksjagu pinget õhus, õnneks möödub see aga mõne tunni jooksul. Kui kodus midagi muutma või parandama hakkad, ole tööriistu kasutades ülimalt hoolikas.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on iga asja kohta oma arvamus, mida pead vajalikuks otsekohe valjul häälel avaldada. Peaksid jälgima, et sa kogemata kombel oma saladusi välja ei lobiseks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võid nautida emotsioonide ajel asjade kokku ostmist, kui aga õhtul oma ostudega koju jõuad, haihtub petlik heaolutunne ning maad võtab kibe kahetsus liigse kulutamise pärast.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algav aastaring toob sulle nii võimalusi kui ka takistusi karjääri vallas. Mida kõrgemal positsioonil oled, seda suuremad on ka väljakutsed. Ennast tuleb tõestada, konkurentidest parem olla. Seejuures aga ei tohi unarusse jätta oma kõige kallimaid inimesi. Et kodu oleks sulle kindel tagala, tuleb sul perele soojust jagada.