Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
1. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 2. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ei ole vaja kohe sajaga peale lennata, hullu hooga tööd rahmima hakata. Täna on päev selleks, et töö- ja karjäärialased plaanid konkreetselt paika panna või varem otsustatu üle vaadata.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui oled otsustanud sel aastal midagi uut õppida, tee esimene samm selle plaani teostamise suunas. Väikeste sammudega on mõistlikum edasi liikuda kui pikkade hüpetega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Päev sobib rahaasjade läbimõtlemiseks ning aruteludeks äripartneritega. Kui sul on kellegagi ühisvara ning sellega seoses on muudatusi plaanis, võta läbirääkimised ette.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Rahu ja stabiilsuse hetk suhete vallas. Kõike seda, mis on sinu ja kallima vahel hästi, annab veelgi võimendada, kui teda hea sõnaga tunnustad ning kindlustunnet pakud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Aeg töises vallas atra seada. Tasub rahulikus tempos alustada pikaajalisi projekte, mida tehes peab keskenduma ja järjekindel olema.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui oled lapsevanema rollis, siis on täna eriti tähtis oma järeltulijate jaoks olemas olla. Õpeta neile seda, et visadus viib alati sihile, vaja on kindlameelsust ja usku endasse.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ilmselt on tähelepanu kodustel asjadel. Kas tuleb kellegagi pereliikmeist asistel teemadel plaanid paika seada või teha mingi otsus elukohaga seoses.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Suudad selgelt ja süsteemselt mõelda. On hea päev pikema põhjaliku kirjatöö alustamiseks, õppimiseks või siis varem omandatud materjali kordamiseks ja süstematiseerimiseks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Äriasjus on võimalik teha läbimõeldud käike. Kiirustamine ja riski peale välja minek ei ole täna kuidagi õigustatud, edu toob vaid kaine arvestus ja kannatlikkus.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Päikese ja Saturni konjunktsioon annab tõsidust ja otsustusvõimet. Võta vastutus oma elus toimuva eest enda peale ning asu teekonnale, mida oled planeerinud.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võid tunda masendusmeeleolu. Mõtted võivad olla mineviku ebaõnnestumiste juures ja see takistab edasi liikumist. Võta ammuseid äpardusi kui õppetunde.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tee endale selgeks, kes koostööpartnereist on sinu jaoks usaldusväärsed, keda pühendada oma pikaajalistesse plaanidesse. Saad head nõu sõpradelt, kes on sinust vanemad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Päikese ja Saturni ühendusega algaval aastaringil oled vastutusvõimeline ja võtad elu täie tõsidusega. Sead endale kõrged eesmärgid, milleni jõudmine nõuab hoolt ja püsivust. Ära ole enda vastu liiga karm, võta aega ka puhkamiseks ning lõõgastumiseks. Sind ootab armastus, anna talle võimalus!