Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. detsember 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 1. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Küllap algab aasta suure hooga, lähed õhinal uutele väljakutsetele vastu. Energiat ja teotahet on justkui hoobilt rohkem – sinu tugev ja tormakas juhtplaneet Marss jõuab nüüd Jäära märki.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Võid olla omajagu nostalgilises meeleolus. Pigem mõlgutad mõtteid selle üle, mis möödunud aastasse jäi, sa justkui ei raatsi pilku veel tulevikku suunata.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pole välistatud, et uusaastaöiste sündmuste keerises endale uusi sõpru leiad. Keegi neist võib lähiajal sinu elus olulist rolli mängima hakata.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Selleks, et hakkaks toimuma muudatused tööelus, tuleb esmalt plaanid paika panna ja soovid valju häälega välja öelda. Aasta esimene päev sobib selleks kui valatult.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sinu hing ihaleb kaugemale sombusevõitu sulailmaga Eestimaast. Kui sa kohe täna  lennukisse astuda ei saa, siis pühendad päeva suurejooneliste reisiplaanide tegemisele.

Neitsi

23. august – 22. september

Mõtted on tõsised, asised ja täis otsustavust. Võtad uut aastat kui uut algust, oled kindlalt paika pannud, et mõned asjad on alates tänasest hoopis teisiti kui kunagi varem.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui keegi uustaöö peomöllus pea ja südame kaotab, siis on see suure tõenäosusega Kaalude esindaja. Armumine võib sind tabada kui välk selgest taevast ja elule uue tähenduse anda.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sa tead, et vaikne hingetõmbeaeg saab tänasega mööda. Nüüd tuleb vaim valmis seda tõsiseks töömurdmiseks, ka tervise edendamine on sinu jaoks aasta alguse prioriteet.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui teised tahavad täna ehk poole päevani voodis vedeleda, siis sina oled ootamatult vara jalul ja reipas meeleolus. Küllap soovid aasta esimese päeva sportlikult veeta.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Vaevalt sa vaba päeva niisama raisku lased – sul on vajad kodus midagi korraldada, koristada või parandada. Alustad aastat tegusalt ja töökalt.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võib tekkida huvitavaid vestlusi, mis sind kiiresti sütitavad. Mõttevahetus võib vaidlusekski paisuda. Hoidu sellest, kellelegi oma arvamust jõuga peale suruma hakkad!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et aasta vahetumisega kaasneb pingelangus. Tunned, et üks ärev etapp on lõppenud, tõmbad sellele joone alla. Tahad nüüd mõndagi teisiti teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval (elu)aastal suudad olla distsiplineeritud, keskendud oma eesmärkidele ning liigud rahulikult ja kindlameelselt nende suunas. Tasub tegeleda enesearendamisega ning pöörata tähelepanu tervisele. Nii füüsilises kui vaimses mõttes võid märksa parema vormi saavutada.