Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. detsember 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 31. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sooviksid, et aastas oleks üks päev rohkem – sa ei jõua kuidagi vana aasta sees oma toimetustega valmis. Sinu tegevus võib anda põhjust kuulujuttudeks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ootamatud olukorrad on kerged tekkima. Tervise seisukohalt oleks tark tegu vältida suuri muudatusi. Mõni sõber võib vana-aastaõhtul kummaliselt käituda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära võta suhteid kergekäeliselt ja ära usalda inimesi pelgalt seetõttu, et nad jätavad esimesel pilgul hea mulje. Juhuslikel kohtumistel võib olla saatuslik mõju. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Su unistused ei ole realistlikku laadi. Pilvedes hõljumine annab küll hea enesetunde, ent pole suurt mõtet üritada kõikide unelmate täitmist uue aasta eesmärgiks seada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tervise eest hoolitsemisse tuleks suhtuda mõistuspäraselt. Igasuguste hullude uusaastalubaduste andmine ja enda organismi proovilepanek on kõike muud kui mõistlik. Peaksid ennast hoidma.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhtled täna erinevate inimestega. Paraku on sinu kõrvu jõudvad uudised intrigeerivad. Ära mine kuulujuttude pärast endast välja – kõik, mida räägitakse, ei pruugi tõele vastata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kipud olema liiga riskialdis ega vali sõnugi – ütled, mida mõtled ka siis, kui su suhtumine on väga kriitiline. Kontrolli oma käitumist, muidu lähed kaaslastega riidu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Esmatähtis on info. Ole valmis seda vastu võtma ja õigesti kasutama, sest seegi teave, mis sind esmalt ärritab, osutub pikemas perspektiivis kasulikuks. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Vaidlusi tekitavad omandiküsimused. Tahaksid ehk midagi maha müüa, ent see ei meeldi lähedastele. Rahalised probleemid võivad peomeeleolu rikkuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võib-olla tuleb sul võidelda enda või lähedaste õiguste ja heaolu eest. Sa ei saa jääda kõrvaltvaatajaks, vaid pead poole valima ja võitlusse astuma.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Minevikus toimunu kerkib päevakorrale, tekitades segadust ja pinget. Inimeste omavaheline suhtlus võib olla keerukas. Tahad midagi veel sel aastal südamelt ära öelda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahaksid edasi minna, kuid tammud paigal. Miks? Sellele vastamiseks pead süvitsi oma tunde- ja mõttemaailmas tuhnima, see õpetab sulle nii mõndagi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastal valitsevad kained ja asjalikud meeleolud. Sulle on väga tähtis laitmatu maine ning autoriteet. Küllap leidub ambitsioonikust ka karjäärialaseks edasipürgimiseks. Oled valmis väsimatult tööd rügama, sest usud, et oled oma õnne sepp. Õnnelik olemiseks on aga vaja ka armuasjade jaoks aega võtta ning endale ajuti hõlpu anda.