Trad.Attacki! trummar Tõnu Tubli.Foto: Martin Ahven
Inimesed
30. detsember 2018, 14:58

Rõõmsad uudised! Trad.Attacki! trummar Tõnu Tubli sai lapsevanemaks

Aasta lõpp tõi veelgi rõõmsaid beebiuudiseid: ilmavalgust nägi Trad.Attacki! trummari ja Ugala teatri lavastusala juhi Pille-Riin Lillepalu esimene laps! “No ma ei tea, Pille-Riin, kuidas sa ennast tunned?” hõikab Tubli elukaaslasele. “Väga hästi!” kostab vastuseks. “Meil on kõik suurepäraselt!” kinnitab mees.

Rõõmsa ja värske lapsevanema sõnul sündis laps enne jõulupühi, 20. detsembril. “Enne kui Sandra ja Jalmar just ära läksid, sündiski,” ütleb ta. Lapsevanemad tahavad kiita ja tervitada ka Viljandi haigla sünnitusosakonda, kes lapse hõlpsasti ilmale aitasid tuua. “Nad olid väga toredad,” kiidab Tubli.

Tubli sõnul sündis nende perre poiss ning lapse nimeks sai Teodor. Muusiku sõnul ei olnud nimi varem välja valitud, vaid valiti lapsele otsa vaadates. 

Kuigi Trad.Attack! on praegu tuuritamas Austraalias, otsustas Tubli aja maha võtta ja perega koos olla. Muusikut asendab Austraalia tuuril trummar Ahto Abner.

Trad.Attacki! on sel aastal tabanud aga korralik beebibuum, sest juuli lõpus nägi ilmavalgust ka perekond Vabarnate esiklaps. Tubli sõnul ei olnud lapsed bändis muidugi ühele ajale planeeritud. “Laps oli meil Pille-Riiniga planeeritud, aga mitte nii, et Jalmariga siin kambas oleme planeerinud. Eks selliseid asju planeerib igaüks ikka omaette,” rääkis ta Õhtulehele septembris antud intervjuus. 

Palju õnne ja rõõmu värsketele lapsevanematele ka Õhtulehe poolt!