Foto: Promomaterjal
Inimesed
28. detsember 2018, 21:57

Noored muusikud korraldavad traagilises õnnetuses viga saanud noormehe aitamiseks heategevuskontserdi

30. detsembril toimub Kultuurikatla väikeses saalis heategevuslik kontsert, mille korraldajateks on tuntud noored Eesti muusikud ja lauljad. Kogu kontserdi piletitulu annetatakse heategevuseks.

Kontserdil kogutud piletirahast annetatakse pool vähiravifondi Kingitud Elu toetuseks. Teine pool läheb Rasmus Juhansonile, kellega juhtus sel suvel Türi järve hüpates traagiline õnnetus, mille tagajärjel pole võimalik poisil iseseisvalt hingata ning on kaelast allapoole halvatud.

Kontserdi peakorraldaja Kaia-Liisa Kesler soovib, et publik tunneks end kontserdil koduselt ja hubaselt. “Kõik lauljad on minu tuttavad ja sõbrad ning pea kõik olid kohe nõus kontserdil esinema. Kui kellelgi ka midagi ees oli, vabastati eelmine kohustus, et saaks siiski esineda. Mul on hea meel, et mul on ilusad sõbrad nii seest kui väljast.”

Kontserdil kaasa tegev “Eesti otsib superstaari” finalist Hele-Mai Mängel on kindel, et just tänu Vähiravifondi abil saadud kallitele ravimitele võisid tema kevadel vähile elu kaotanud vanaema elupäevad pikemad olla. “Kui taoline olukord on meist kaugel, mõnes teises peres, võivad annetamine ja fondid meile iseenesestmõistetavana näida. Ent kui see on osa meie endi reaalsusest, täitub süda nii suure tänutundega, teades, et on inimesi, kes sellistesse fondidesse panustavad,” sõnab lauljanna ning lisab, et iga kingitud panus võib muuta kellegi elu.

Kontserdil teevad kaasa lauljanna Kéa, “Eesti otsib superstaari” finalistid Jaagup Tuisk, Carlos Ukareda, Hele-Mai Mängel, Helis Järvepere-Luik ning staarisaate võitnud Uudo Sepp. Lisaks astuvad üles Mait Mikussaar, Kaia-Liisa Kesler, Loora Kaarelson ja Kauro Tafitšuk Duo ning Hanna Rebeka Veermäe ja Kaarel Orumägi. Samuti esinevad “Eesti laulu” finalistid Inger ja Jennifer Marisse Cohen.

Lauljaid saadab laval bänd, kuhu kuuluvad Kristjan Sootalu, Mari Vasar, Henri-Hannes Sell ja Antero Noor.

Pileteid saab osta Kultuurikatla väikeses saalis kohapeal. Pileti hinnaks on viis eurot. Lisainfot leiab Facebookist.