Raamat

„Põder litsus laiaks! Kohe sünnitan! Olen Aafrikas!“ – mis põhjustel jääb lugemismaterjal raamatukogusse tagastamata? (4)

LISA KOMMENTAAR

Lumememm29. detsember 2018, 19:29
Raamatukoguhoidja pole mingi kuri koll, kes tahab iga hinna eest inimeselt viivist võtta. Kui juhtub midagi, et sa tõesti ei saa raamatut tagasi viia, siis räägi see lugu ära. Kuna olen töötanud raamatukoguhoidjana, siis tean lugu, kus mägimatkal olles läks inimestel telk põlema ja kaasas olnud raamatud põlesid ära. Kutsikas sõi raamatu ära. Naine viis naabritädile lugeda raamatukogust võetud ajakirjad, aga vanatädi viis need koos vanade ajalehtedega saunaahju. Puhkusereisile minnes pani lugeja käsipagasi koos raamatutega lennukis peakohale hoiukappi. Siis tuli häire, et peab kiiresti lahkuma.
Laura29. detsember 2018, 19:22
Mind ka rööviti Viinis, aga mina pidin raamat osta Šveitsis ja tagastada EMÜ raamatukogus!
Karuott29. detsember 2018, 18:27
Põder päästis Savisaare vangi minekust. Imelik, et ainus inimene, kes otsib tõsise terviserikke korral abi Jõgeva haiglast, on ühejalgne Jeedik. Põdder tundub et on aus arst,
Alari29. detsember 2018, 12:24
Linnaraamatukogus juhtus mul selline nali, et töötaja võttis tagastatud raamatu vastu... aga unustas selle sündmuse oma andmepangas registreerida. Tulemus - sain veidi hiljem meeldetuletuse, et raamat olevat minu käes. Ajasin raamatukogurahvaga veidi juttu, selgus, et raamat oli unustatud lugemissaali kasutatud raamatute käru peale.